Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Tuvojas LNT sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes" trešā sezona

Zane Pētersone, 10.08.2011. 15:38

Jau pavisam drīz, 28.augustā, LNT kanāla tiešraidē tiks vērts priekškars krāšņākajam un skanīgākajam ģimeņu dziedāšanas projektam „Dziedošās ģimenes".
Tuvojas LNT sirsnīgā projekta „Dziedošās ģimenes" trešā sezona

20 dziedošas ģimenes no visas Latvijas ar satraukuma prieku sirdīs gaida projekta sākumu, lai ar savām balsīm un sirsnīgumu pārsteigtu un ienestu prieku ikvienā mājā! Projektā tiks pārstāvētas tādas Latvijas pilsētas kā Talsi, Jūrmala, Saldus, Aloja, Rēzekne, Liepāja, Rīga, Aizkraukle un daudzas citas.

Ģimeņu dziedāšanas svētkos iepazīsim ļoti spilgtas, saliedētas un dalībnieku ziņā arī vērienīgas ģimenes! Šajā sezonā piedalīsies viskuplākā saime, kāda jelkad ir pieteikusies dziedāšanas svētkiem - uz projekta atlasi bija atnākuši vien 18 ģimenes locekļi, bet kopā viņi var sanākt pat 45 cilvēku liela saime! Projektā piedalīsies arī ģimene, kura dzied vienmēr un visur, un kā paši saka – bērni, piedzimstot, vispirms sāk dziedāt un tikai tad runāt. Projektā satiksim arī dzirkstoša humora pilnu un ar instrumentu spēles prasmēm apdāvinātu ģimeni, kurā katrs spēlē kādu instrumentu, bet tētis pat pats izgatavo dažādus mūzikas instrumentus. Uz projekta skatuves kāps arī ģimene trijās paaudzēs.

Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki noritēs 2 posmos. 1. posms ietver 2 pusfinālus. Katrā no pusfināliem piedalīsies 10 ģimenes, kopā 20 ģimenes no visas Latvijas. No katra pusfināla pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma tālāk tiks izvirzītas 6 skanīgākās ģimenes, kopā 12 ģimenes, kuras uzsāks dalību Lielajos dziedāšanas svētkos.

Skanīgo projektu „Dziedošās ģimenes 3" vadīs dziedātājs Normunds Rutulis kopā ar savu meitu Lindu!

Arī šoruden - visi kopā izdziedāsim desmitiem dziesmu un atvērsim durvis sirsnībai ikvienā mājā, jo stipras ģimenes veido stipru Latviju!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV