Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Izsludināta pieteikšanās realitātes šovam „Cīnītājs"

EasyGet.lv, 18.05.2012. 13:19

Izklaides Kanāls 2 aicina pieņemt izaicinājumu un pieteikties vērienīgam realitātes šovam „Cīnītājs", kas solās būt vēl nebijis piedzīvojums divu mēnešu garumā ar fiziskiem, erudīcijas un psiholoģiskiem pārbaudījumiem brīvā dabā, informē LNT sabiedrisko attiecību projektu asistente Laima Kristapsone. Pieteikšanās anketa atrodama Kanāla 2 mājaslapā www.kanals2.lv.
Izsludināta pieteikšanās realitātes šovam „Cīnītājs"

Realitātes šova mērķis ir pārbaudīt dalībnieku spējas pielāgoties dabas apstākļiem, pārbaudīt miesu un garu - izdzīvot 57 dienas brīvā dabā, kameru un visu skatītāju acu priekšā. Šovā būs gan fiziskās izturības pārbaudījumi, gan erudīcijas uzdevumi, kā arī netrūks psiholoģiskas spriedzes un intrigu.

"Ja gribi piedzīvot ko neaizmirstamu, piedalies realitātes šovā „Cīnītājs"! Šovā var pieteikties ikviena persona, kura vecāka par 18 gadiem un ir gatava pārliecināt šova dalībnieku atlases žūriju, ka tieši viņš ir dzimis Cīnītājs un ir gatavs dzīvot realitātes šovā, cīnīties par galveno balvu – 5 000 EUR.

Aizpildi pieteikuma anketu, kas ir pieejama izklaides Kanāla 2 mājas lapā www.kanals2.lv sadaļā „Konkursi"! Pastāsti par sevi, izcel to, kāpēc tieši tevi būtu jāizvēlas šovam," aicina šova veidotāji. Šova dalībnieku atlase norisināsies jau 8. jūnijā LNT, Elijas ielā 17, Rīgā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV