Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Izveidota dokumentālā filma par hokejistu Sergeju Žoltoku

LETA, 19.04.2007. 17:00 | komentāri (3)

Izveidota dokumentālā filma par vienu no visu laiku izcilākajiem Latvijas hokejistiem Sergeju Žoltoku, informē telekompānijas LNT Pašreklāmas daļas vadītāja Ieva Batraga.
LNT veidotā dokumentālā filma, izsekojot sportista mūža pēdējai diennaktij, centīsies noskaidrot, kāpēc Žoltoku dēvēja par hokeja profesoru, kāpēc tieši puišelis, kurš nemācēja pat slidot, kad vectēvs viņu aizveda uz pirmo treniņu, kļuva par vienu no dažiem Latvijas hokejistiem, kam izdevās izveidot stabilu karjeru NHL.

Viņa treneris Ēvalds Grabovskis filmā skaidros, kāpēc Latvijas hokeja izlasē joprojām ir problēmas tieši ar centra uzbrucējiem, kuras Žoltoka zaudējums tikai saasināja.

Grigorijs Panteļejevs atcerēsies Žoltoku kā draugu, bet komandas ārsts Jānis Kvēps kliedēs bažas par mūsu sportistu veselību, jo nesen komanda tikusi pie aparatūras, kas kontrolē pārslodzes un ļauj noteikt, vai kādam veselības vārdā labāk izlaist spēli.

Filma tiks rādīta LNT svētdien, 29.aprīlī, plkst.21.30.

Sergejs Žoltoks bija viens no visu laiku labākajiem Latvijas uzbrucējiem. Nacionālās hokeja līgas spēlētājs Sergejs Žoltoks pēkšņā nāvē mira 2004.gada 3.novembrī, Latvijas čempionvienības "Rīga 2000" sastāvā spēlējot ar Minskas "Dinamo" Baltkrievijas galvaspilsētā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV