Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Prognozējot spēļu rezultātus, iespēja laimēt ielūgumus uz Pasaules čempionātu futbolā Dienvidāfrikā

Raimonds Andžāns, 06.05.2010. 14:27

Sākot ar aprīli, tiešsaistes sporta totalizatora portāls Betway.com, izlozēs biļetes uz Pasaules čempionātu futbolā, kas norisināsies šovasar, no 2010. gada 11. jūnija līdz 11. jūlijam, Dienvidāfrikas Republikā. Iespēja tikt pie biļetēm būs ikvienam sporta spēļu cienītājiam, kas laikā līdz 17. maijam izdarīs likmi uz kādu no sporta spēlēm.

Biļešu ieguvējam būs iespēja doties nedēļu apmaksātā ceļojumā uz Dienvidāfrikas Republiku, apmesties pieczvaigžņu viesnīcā un klātienē vērot divas augstākā līmeņa pasaules futbola izlašu spēles, ņemot līdzi vienu draugu.

„Esam patiesi gandarīti par iespēju dāvāt kaislīgākajiem sporta un it īpaši futbola faniem iespēju piedalīties šīs vasaras vērienīgākajā sporta pasākumā un izbaudīt augstākā līmeņa futbolu klātienē,” komentē konkursa menedžeris Markus Adolfsons (Marcus Adolfsson).

Pasaules čempionāts futbolā sākas š.g. 11. jūnijā, un šī ir pirmā reize vēsturē, kad tas norisināsies Āfrikas kontinentā. Betway.com piedāvās ikvienam futbola līdzjutējam sekot līdzi čempionāta norisei un prognozēt spēļu iznākumu, turklāt tiks izveidotas arī vairākas īpašas, čempionātam, veltītas likmes.

Pašlaik lielākās izredzes iekļūt Pasaules čempionāta futbolā finālā, Betway.com bukmeikeri ar 14.5 % varbūtību prognozē Spānijas izlasei (koeficients 3.00). Arī Brazīlijas valstsvienība tiek uzskatīta par favorītiem – ar 13.5 % (3.25) varbūtību iekļūt Pasaules čempionāta futbolā finālā. Kā nākamos potenciālos kandidātus iekļūšanai Pasaules čempionāta finālā, Betway.com bukmeikeri min Anglijas izlasi ar varbūtību 12.5 % (3.5) un Argentīnas izlasi – 8 % (5.50). Par favorītu tiek uzskatīta Spānijas izlase, prognozējot 18 % (4.75) varbūtību uzvarēt Pasaules čempionātā futbolā.

Ikvienam sporta un futbola līdzjutējam, kas līdz 2010. gada 17. maijam, Betway.com interneta vietnē izdarīs likmes un prognozēs sporta spēļu iznākumus, būs iespēja laimēt braucienu uz Pasaules čempionātu futbolā, kā arī tikt pie citām vērtīgām balvām (LCD platekrāna televizoru, portatīvo datoru u.tml). Konkursa izloze un uzvarētāja paziņošana notiks 2010. gada 17. maijā. Papildu informācija par konkursu atrodama Betway.com interneta vietnē: www.betway.com 

Uzziņai:
Viens no vadošajiem Latvijas interneta totalizatora, pokera un tiešsaistes spēļu portāls Betway.com Latvijā darbojas kopš 2006.gada. Betway.com ir kazino licence Maltā, tā darbību pārrauga Maltas Azartspēļu komisija un e – komercijas un interneta spēļu regulators eCOGRA (e – Commerce and online gaming regulation and assurance

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV