Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Sākas cīņa par Latvijas čempionāta zelta medaļām

Māris Gorbunovs, 16.03.2011. 13:01

Šodien Latvijas atklātajā hokeja čempionātā sāksies fināla sērija – pirmajās divās spēlēs Ozolnieki/MONARCH savā laukumā uzņems Liepājas metalurgs-2.

Finālā savā starpā cīnīsies regulārā čempionāta uzvarētāji Ozolnieki/MONARCH ar regulārās sezonas otrās vietas īpašniekiem Liepājas metalurgs-2. Kaut arī regulārajā čempionātā katra no komandām izcīnīja pa divām uzvarām, pāra neapšaubāmie favorīti ir kurzemnieki. Tajā pašā laikā pusfinālu sērijā pārliecinošu spēli demonstrēja abas komandas, liepājnieki četrās spēlēs pārspēja DHK Latgale, savukārt MONARCH vienība visai sīvi cīnījās ar SMScredit.lv, taču kā jau tas bieži gadās pieredze izšķīra visu.

Neapšaubāmi galvenais Liepājas metalurgs-2 trumpis ir garāks rezervistu soliņš, liepājnieki izmantoja iespēju līdz 31. janvārim pieteikt sava kluba spēlētājus, kuri visu sezonu aizvadījuši Baltkrievijas atklātajā čempionātā.

Arī Sergeja Povečerovska vadītā komanda ir nopietni pastiprinājusies – komandā tika pieteikti nesenie Latvijas izlases kreklos spēlējošie – Aigars Cipruss, Viktors Ignatjevs, Artis Ābols. Diemžēl pirmajās cīņas šie spēlētāji Ozolnieku komandai palīdzēt nespēs. Tāpat Sezonas laikā komandu ir pastiprinājuši Marcis Zebergs, Kristaps Kuplais un Roberts Maziņš, kurš pēc pusfināla cīņām ar SMScredit.lv guvis nopietnu savainojumu. Trauma ir arī Vadimam Romanovskim, Aldim Pizānam, Robertam Maziņam, Romānam Boļšakovam un Jānim Vegneram.

Katrai komandai ir sevi plusi un mīnusi, taču atsevišķas spēles ir ļoti atšķirīgas, līdz ar to arī šovakar Ozo ledus hallē varam gaidīt ļoti saspringtu cīņu, turklāt Ozolniekos mājiniekiem būs nodrošināts arī atbalsts, bet pārējie līdzjutēji šo spēli varēs vērot savos televizoros ierakstā LTV7 plkst. 21:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV