Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz "ICEBOX 2011"

N.Namnieks, 22.03.2011. 11:55

Šodien "Biļešu servisa" tirdzniecības sistēmā visā Baltijā uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz pirmo starpkontinentālo hokeja boksa čempionātu "ICEBOX 2011". Pirmo 1000 biļešu cena - Ls 12, pieejamas arī VIP biļetes parterā.

"Kamēr gaidām čempionāta dalībnieku vārdus, jo tie vēl piedalās hokeja līgu regulāro sezonu un playoff spēlēs, šobrīd jau zināms, ka uz "ICEBOX" ieradīsies un goda žūrijā piedalīsies Sporta kaušļi ar Lielo burtu - Raitis Ivanāns (Kalgari Flames), Kaspars Kambala (basketbolists un profesionāls bokseris), Andrejs Nazarovs (skarbākā KHL kluba VITIAZ treneris) un Fjodors Jemeļjaņenko (21. gs izcilākais pasaules cīņu mākslas pārstāvis, vairākkārtējais MMA ( Mixed Martial Arts) sacensību uzvarētājs). Viņi visi ir solījuši 2. jūnijā ierasties Arēnā Rīga un sekot līdzi pirmā "ICEBOX" čempiona izcīņas gaitai. Ar šiem uzvārdiem "ICEBOX" viesu saraksts tikai sākas - sagaidāms, ka pasākumā ar priekšnesumiem piedalīsies arī populāri izpildītājmākslinieki," par čempionātu stāsta tā direktors Olafs Saulriets.

Jau ziņots, ka 2011. gada 2. jūnijā plkst.19.00, Arēnā Rīga notiks 1.Starpkontinentālais hokeja boksa čempionāts "ICEBOX 2011". Šāds pasākums notiks pirmo reizi pasaules profesionālā sporta vēsturē un čempionātā piedalīsies 8 dalībnieki no pasaules vadošajām hokeja līgām – atpazīstamākie "kaušļi" no NHL, KHL un Eiropas hokeja organizācijām. Ieeja pasākumā no 16 gadu vecuma!

No 22. marta uzsākta arī īpašo VIP biļešu tirdzniecība - pasākumā plānotas arī vairākas VIP biļešu kategorijas: ICEBOX VIP (biļetes cena LVL 50) ar atsevišķu ieeju, garderobi un vietu pie galdiņa parterā, ICEBOX VIP GOLD (biļetes cena LVL 75) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar "ICEBOX" suvenīru komplektu, ICEBOX VIP PLATINIUM (biļetes cena LVL 100) ar atsevišķu ieeju, garderobi un tuvāko pieejamo vietu pie galdiņa parterā, kā arī ar meet&greet ar čempionāta dalībniekiem un "ICEBOX" suvenīru komplektu un ICEBOX VIP LOUNGE (biļetes cena LVL 65) - ar iespēju vērot pasākumu no VIP ložas.

Čempionāta idejas autors un preču zīmes "ICEBOX – hockey meet the ring!" autortiesību īpašnieks ir sporta mārketinga aģentūra PASSPORT, pasākuma līdzorganizators ir UNTITLED productions. Pasākuma norisi Latvijā atbalsta: TV6, radio STAR FM, PLAYBOY un DIENA.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV