Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Iespējams iegādāties “VEF Rīga” sezonas abonementus

Easyget.lv, 06.09.2013. 13:50

Visu septembri baskebtola līdzjutējiem būs iespēja iegādāties Latvijas čempionvienības basketbolā "VEF Rīga" 2013./2014.gada sezonas abonementus, informē basketbola kluba direktore Laila Spaliņa.
Iespējams iegādāties “VEF Rīga” sezonas abonementus

Abonementi pieejami visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv, cena - 40 Ls. Sezonas karšu īpašniekiem “VEF Rīga” iecerējusi nodrošināt arī dažādus papildus bonusus. 

Sezonas abonementa īpašniekiem ir garantētas vietas centrālajos Arēna Rīga sektoros “VEF Rīga” mājas spēlēs VTB Vienotajā līgā, kā arī vienā no ULEB turnīriem - Eirolīgā vai paplašinātajā Eiropas kausā (atkarīgs no Eirolīgas kvalifikācijas rezultāta). Kopsummā tās būs vismaz 14 mājas spēles ar Vefiņa piedalīšanos. Sezonas pirmā mājas spēlē Arēnā Rīga notiks 8.oktobrī.

Iegādājoties „VEF Rīga” sezonas abonementu, pieejami arī dažādi papildus labumi - atlaides VEF suvenīriem, iespēja laimēt parakstītu VEF basketbolista spēles kreklu, doties vakariņās ar VEF spēlētāju, izīrēt komandas talismanu Pandu bērnu ballītei, u.c. Papildus informācija par bonusiem abonementu īpašneikiem pieejama šeit: http://www.vefriga.com/lv/par-klubu/abonementi

Kā ierasts, arī jaunajā sezonā VEF sastāva kodolu veidos vairāki labākie pašmāju spēlētāji. Viens no tādiem būs komandas kapteinis Kristaps Janičenoks, kurš nu pārstāv Latvijas krāsas valstsvienībā. VEF komandā spēlēs arī talantīgais Jānis Bērziņš, kurš bija viens no līderiem Latvijas U20 komandā, kas 2013.gada Eiropas čempionātā iekļuva finālā. VEF sastāvā būs redzami arī vairāki Latvijas U18 spēlētāji, ieskaitot 2,15m garo centru Anžeju Pasečņiku. Kopā ar latviešu spēlētājiem VEF komandā pulcēti arī meistarīgi ārzemju basketbolisti, kuri ir ar pieredzi NBA - pasaules spēcīgākajā basketbola līgā.

"VEF Rīga" basketbola komanda jaunajā sezonā dodas kā iepriekšējo trīs gadu Latvijas čempionvienība. VEFiņš pamazām pierādījis sevi kā stabilu vērtību arī visa Eiropas basketbola mērogā. Ne velti pirms sezonas mūsējie piedalīsies kontinenta spēcīgākā klubu turnīra – Eirolīgas – kvalifikācijas turnīrā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV