Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Schenker Superkausā uzvar VK Biolars/Jelgava

Easyget.lv, 30.09.2013. 09:33

Svētdien tika aizvadītas Schenker Superkausa finālspēles, kur spēlē par 3.vietu ar 3-1 uzvaru pār Poliurs/Ozolnieki komandu guva Parnu VK, bet finālspēlē aizvadītās sezonas Latvijas čempioni VK Biolars/Jelgava ar 3-1 pārspēja Igaunijas čempionus Selver Tallinn.
Schenker Superkausā uzvar VK Biolars/Jelgava

Parnu VK - Poliurs/Ozolnieki 3-1 (25-17,25-18,24-26,28-26)

Poliurs/Ozolnieki komandā rezultatīvākais spēlētājs ar 16 gūtiem punktiem bija Gatis Garklāvs. Armandam Āboliņam 13, Raimondam Vilmanim 12, Aivim Āboliņam 11, Andrim Zadovskim 9, Gatim Augustānam 6 gūti punkti.

Ozolnieku galvenais treneris Vitālijs Birjukovs pēc spēles atzina, ka, lai uzvarētu, komandai pietrūka saspēles: "Šī bija pirmā spēle, kad laukumā bija visi pamatsastāva spēlētāji, līdz ar to, nebija saspēles. Daudz kļūdījāmies. Pieklibo servju uzņemšana, uzbrukumā kaut kas pietrūka, bet tā kā laukumā redzēju visus spēlētājus, tad tagad ir lielāka skaidrība, pie kā vēl treniņos pa šo nedēļu ir jāpiestrādā." Treneris arī novēlēja, lai šis turnīrs kļūtu par tradīciju: "Ceru, ka šīs turnīrs būs arī turpmāk, jo komandām pirms sezonas pietrūkst šāda līmeņa spēļu, lai redzētu savu varējumu laukumā, kā arī, lai labāk sagatavotos gaidāmajai sezonai."

VK Biolars/Jelgava - Selver Tallinn 3-1 (25-22,25-18,21-25,25-14)

Biolars/Jelgava komandā, tāpat kā pusfināla spēlē, ar 18 gūtiem punktiem bija Ansis Medenis. Andrejam Baburovam 13, Matīsam Gabdulļinam 12, Edgaram Baikam 11, Pēterim Aukmanim 8 gūti punkti.

VK Biolars/Jelgava galvenais treneris Jurijs Deveikus ir apmierināts ar komandas sniegumu: "Šodien jau komanda izskatījās labāk, kā vakar, tomēr šis nav labākais sniegums, kāds būtu jārāda. Selver komandai sākumā bija ļoti laba serve, bet mēs šoreiz bijām labāki visās pozīcijās."

Schenker Superkauss šogad tika organizēts pirmo reizi, ar mērķi to iedibināt kā tradīciju pirms katras nākamās sezonas. Tajā piedalījās aizvadītās sezonas Latvijas un Igaunijas labākās komandas - Nacionālo čempionātu uzvarētāji VK BIolars/Jelgava, Selver Tallinn un kausa ieguvēji Parnu VK. Tā kā Latvijā čempionu tituls un kauss bija VK Biolars/Jelgava komandai, tad tiesības startēt šajā kausa izcīņā ieguva čempionāta vicelīderi - Poliurs/Ozolnieki.

Vairāk http://volejbols.lv/sakums/3606-schenker-superkaus-uzvar-vk-biolarsjelgava

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV