Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Canon prezentējis jaunos fotoaparātus un Creative Latvia - pavasara un vasaras tērpu kolekcijas

Madara Zvejniece, 11.02.2011. 15:12

Fototehnikas zīmols „Canon" sadarbībā ar Latvijas modes mākslinieku un dizaineru interneta veikalu www.CreativeLatvia.com 9. februārī Spīķeru kvartāla restorānā „Merlin" prezentēja jaunākos fotoproduktus, kā arī klātesošajiem bija iespēja vērot jaunākās pavasara un vasaras tendences Latvijas dizaineru modes skatē.
Canon prezentējis jaunos fotoaparātus un Creative Latvia - pavasara un vasaras tērpu kolekcijas

Galerijas:

Pasaulē vadošais attēlveidošanas risinājumu piegādātājs „Canon", ko izvēlas un atzinuši vairums modes fotogrāfu, pasākumā „Canon mīl modi!" prezentēja savus jaunākās pavasara kolekcijas fotoaparātus – spoguļkameras un digitālos fotoaparātus, uzsverot fotogrāfijas nozīmi modes industrijā. Jauno Canon fotoaparātu klāsts ietvēra divas jaunas EOS spoguļkameras – 600D un 1100D, papildināts arī populāro PowerShot un stilīgo IXUS kameru klāsts. Jaunākās paaudzes fotokameras atvieglo ne tikai profesionālo fotogrāfu darbu, bet arī palīdz ikvienam interesentam radīt kvalitatīvas, krāsainas un stilīgas fotogrāfijas. Savukārt Latvijas modes mākslinieku un dizaineru interneta veikals www.CreativeLatvia.com savā ikdienas darbā izvēlas „Canon" fototehniku, apstiprinot kvalitatīvas fotogrāfijas nozīmi modes biznesā. Pasākuma laikā klātesošajiem bija iespēja vērot Latvijas modes dizaineru modes skati, kurā bija redzamas šī gada pavasara un vasaras tendences.

Līdztekus ikviens varēja izmēģināt jaunāko „Canon" fototehniku, piedalīties modes foto tapšanā un fotokonkursā. Modes skates laikā tapušās fotogrāfijas, kas uzņemtas ar jaunākajiem „Canon" fotoaparātiem, tika izstādītas apskatei, un tās vērtēja žūrija, kurā ietilpa fotogrāfi Jānis Deinats un Reinis Ziemelis, kā arī „Canon" pārstāvji Hannele Peltonen, Matti Koivu, Jyri Linho.

Pasākuma laikā viesiem bija iespēja aplūkot un izmēģināt vairākus Latvijas dizaina jaunumus, piemēram, zīmola „Puffy" radītās ekoloģiskās, mīkstās mēbeles ar siena pildījumu un inovatīvos „Chillout chair" šūpuļkrēslus. Modes skatē bija redzami modes mākslinieces Daces Krieviņas - Bahmanes tērpi un zīmola „Mondolini" pavasara – vasaras apģērbs. Pasākumā bija skatāmi arī divu Latvijas Stila un Modes balvu 2010 nominantu darbi – zīmola „QooQoo" grafiskā dizaina apģērbs, kā arī jaunās, daudzsološās latviešu dizaineres Sarmītes Ostanevičas tērpi. Modes atmosfēru radīja „SockBox" zeķes, „MAMMU" šalles, „ArtBag" somas, Ingas Beikules piespraudes un dizaina lietas, modes mākslinieces Ingas Tauriņas, Elīzas Ceskes, Ineses Parkovas, Elīnas Rožkalnes, SALT (Indras Salcevičas) tērpi un aksesuāri.

„Canon mīl modi!" pulcēja vienkopus profesionālus fotogrāfus un jaunāko tehnoloģiju interesentus, kā arī tos, kas darbojas modes biznesā. Pasākuma mērķis bija informēt un stāstīt par kvalitatīvas fototehnikas un fotogrāfiju nozīmi modes jomā un attīstībā.

Kopš 1937. gada, kad tika dibināts „Canon", tas iekarojis vadošo pozīciju attēlveidošanas un informācijas industrijā. Pašlaik „Canon" ienāk augsti potenciālajā IT sektorā, piedāvājot kompleksus biznesa risinājumus. „Canon" balstās uz plašu klientu loku un sadarbojas ar pasaules klases stratēģiskajiem partneriem, tai skaitā Microsoft, Siemens, Hewlett Packard un Adobe, lai attīstītu un iedzīvinātu vajadzīgos risinājumus, kas veidoti atbilstoši klientu prasībām pēc augsti kvalitatīva servisa.

Latvijas modes mākslinieku un dizaineru interneta veikals www.CreativeLatvia.com darbojas nepilnu gadu, kura laikā sevi pierādījis kā vienu no spilgtākajiem Latvijas modes veikaliem ar neparastu koncepciju. Veikals piedāvā aptuveni 40 zīmolu apģērbu un aksesuārus. Interneta veikala mērķis ir popularizēt Latvijas modi un dizainu ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs, piedāvājot kvalitatīvus, unikālus tērpus un dizaina izstrādājumus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV