Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas kompānija "Just5" radījusi īpašu telefonu vasarai

Aleksejs Jakušonoks, 14.06.2011. 12:16

Latvijas kompānija "Just5", kas iepriekš pasaulē kļuva slavena ar īpaša dizaina mobilajiem telefoniem, laidusi klajā spilgtu, krāsainu tālruni vasarai − "Mika". Tas ir kā radīts jautrām ballītēm un bezrūpīgām dienām pludmalē. ""Mika" ir telefons krāsu un dzīvesprieka pilnai vasarai," saka "Just5" valdes loceklis Aleksejs Jakušonoks.
Latvijas kompānija "Just5" radījusi īpašu telefonu vasarai

Līdzīgi kā iepriekš "Just5" ražotajiem telefoniem, arī jaunajam modelim ir lielas pogas, spilgts dizains, vienkārša izvēlne un lukturītis. "Mikai" ir ļoti ietilpīga baterija – tās varētu pietikt visam atvaļinājumam. Turklāt "Mika" ir pietiekami imūns pret ūdens šļakatām, un tā ekrāns ir labi nolasāms arī saulē. "Smalkos, sarežģītos, svarīgiem datiem un rīkiem pārbagātos viedtālruņus pataupiet garajām dienām birojā. Vasarā ļaujieties priekam un vieglumam, ko dāvā "Mika"," saka Jakušonoks.

Jaunais telefons īpaši piemērots bērniem. "Mika" ir ļoti izturīgs un gatavs paciest bērnu jautrās izdarības. Tā funkcijas ir tik vienkāršas, ka to var lietot pat 4 gadīgs bērns. Telefonam radīta arī īpaša SOS poga, kas atrodas tālruņa aizmugurē. Nospiežot SOS, atskan skaļš signāls, kas piesaista apkārtējo uzmanību, un "Mika" automātiski nosūta īsziņas tuviniekiem ar tekstu "Piezvani man!", kā arī sāk zvanīt uz iepriekš ieprogrammētajiem numuriem.

"Just5" telefonu pamatā ir tā dēvētā "back to basics" koncepcija – tālruņi ir maksimāli vienkārši, un tajos nav lieku funkciju. Pie to izstrādes strādājuši pasaulē atzīti dizaineri, un tas ieguvis vairākas prestižas prēmijas, izkonkurējot daudzus pasaulē plaši pazīstamus zīmolus. "Just5" tālruņu līnija ieguvusi prestižās "Effie", "Red Dot" un "iF" prēmijas. "Daudzi vadošie pasaules dizaineri atzinuši "Just5" par līderi telefonu dizainā. Mūsu pamatvērtības ir praktiskums un individualitāte. "Just5" telefoni nav viss vienkāršoti komunikācijas līdzekļi, tie ir spilgti stila aksesuāri," uzsver Jakušonoks.

Zīmols "Just5" radīts 2009.gadā Latvijā. Telefoni tiek tirgoti visā pasaulē. Šī gada laikā "Just5" plāno būtiski papildināt pieejamo modeļu telefonu klāstu un paplašināt savu darbību.

"Just5" videorelīzi atradīsiet šeit: http://www.youtube.com/watch?v=VstAGNolqHA

Pēc pieprasījuma varam nodrošināt video citos formātos, atsevišķus piefilmējumus bez aizkadra balss un sinhronus, kā arī kompānijas pārstāvju komentārus .mp3 formātā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV