Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Spēļu klēpjdators ar diviem ekrāniem – Razer Blade

ZParks, 29.08.2011. 09:55

Kompānija Razer, kura pamatā nodarbojas ar dažādu datorspēlēm paredzētu iekārtu ražošanu, nākusi klajā ar skaļu paziņojumu, ka viņi laiž klajā pasaulē pirmo, īsto spēlēm paredzēto klēpjdatoru.
Spēļu klēpjdators ar diviem ekrāniem – Razer Blade

Līdz šim viss bija nieks un neīsts, bet tagad atnācis Razer Blade, un viņš ir pats īstākais. Datoram ir alumīnija šasija, tas aprīkots ar Intel Core i7 2640M (2,80 GHz), 8 GB DDR3-1333 operatīvo atmiņu un NVIDIA GeForce GT555M videokarti ar 2 GB GDDR5 atmiņu. Ekrāns ir 17 collu, bet cietais disks ar 320 GB ietilpību. Interesantākais ir datora klaviatūras blakus esošais otrs LCD ekrāns un Switchblade User Interface lietotāja saskarne. Pie mazā ekrāna esošos 10 papildus taustiņus var apveltīt ar konkrētai spēlei nepieciešamajām funkcijām. Savukārt papildus ekrāns var kalpot gan kā spēles informācijas avots, gan arī tikt izmantots kā skārienjūtīgā virsma ar multitouch atbalstu. Dators ir izdevies salīdzinoši plāns, tikai 2,2 centimetri un nedaudz smagāka par 3 kilogramiem. Jaunums maksās $2800 un pārdošanā nonāks gada pēdējā ceturksnī.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV