Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

LG QuickMemo™ funkcija L-sērijas viedtālruņiem pieejama arī Latvijā

Līga Rutkovska, 07.08.2012. 11:43

Uzņēmums LG Mobile Communications šodien paziņoja par lielu interesi guvušās QuickMemo™ funkcijas pieejamību visiem Optimus L-sērijas viedtālruņiem, ko nodrošina šo tālruņu atjauninājums. Šobrīd atjauninājums pieejams noteiktos reģionos, taču līdz septembra beigām tas būs visā pasaulē. Latvijā šis atjauninājums viedtālruņa LG Optimus L7 lietotājiem ir jau pieejams.
LG QuickMemo™ funkcija L-sērijas viedtālruņiem pieejama arī Latvijā

LG funkcija QuickMemo™ nodrošina iespēju acumirklī tvert ekrānā jebkāda veida saturu, piemēram, tīmekļa lapas, grafiskus attēlus, fotoattēlus un video. Lietotāji var ar pirksta palīdzību rakstīt, zīmēt vai pierakstīt atgādinājumus tieši izvēlētajā ekrāna daļā. Pēc tam QuickMemo™ piezīmes var kopīgot ar citiem lietotājiem, izmantojot īsziņas, tērzēšanu vai e-pastu. Pēc atjauninājuma lejupielādes lietotāji var aktivizēt funkciju QuickMemo™, nospiežot skaļuma taustiņus vai izmantojot paziņojumu joslu.

LG Electronics Mobile Communications Company mārketinga centra viceprezidents Pauls Bae (Paul Bae) saka: "Funkcija QuickMemo™ ir viena no galvenajām LG lietotājiem piedāvātajām iespējām, kuru mērķis ir veicināt saziņas kvalitāti, daloties ar vēl vairāk personalizētām idejām."

Melnā vai baltā krāsā pieejamie Optimus L-sērijas viedtālruņi Optimus L7, L5 un L3 ir ieturēti klasiskā stilā, un tie nodrošina visas iespējamās funkcijas un funkcionalitāti, ko piedāvā LG. Turklāt LG šo sēriju papildinās arī ar stilīgiem rozā krāsas modeļiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV