Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Panasonic jaunumi IFA izstādē

Oskars Lakšēvics, 31.08.2012. 15:35

Panasonic ar praktiskiem piemēriem demonstrē savu viedo tehnoloģiju un eko risinājumu apvienojošo vīziju šā gada IFA izstādē.

Panasonic piedāvā Berlīnes 2012. gada izstādes Internationale Funkausstellung (IFA) apmeklētāju uzmanībai savu globālo vīziju, kas apvieno gudro tehnoloģiju ar eko idejām. Kompānijas 6 150m2 plašais stends ir sadalīts vairākos sektoros, kas iepazīstina ar Panasonic jaunākajām produkcijas sērijām, vismodernākajām inovācijām un nākotnes tehnoloģijām.

Panasonic stenda centrālajā daļā ir apskatāmi nozarē plašākās savienojamības koncepcijas realizācijas piemēri. Gudrās savienojamības koncepcijas ietvaros ir savienots plašs produktu klāstu, kas aptver visas mūsu ikdienas dzīves jomas, no audio un video aparatūras līdz mājās ierīcēm un ar enerģiju saistītiem produktiem.

Panasonic stenda trīs galvenās zonas 2012. gada izstādē:

Ierīces

2012. gada IFA izstādē Panasonic piedāvā iepazīties ar visaptverošu mājas ierīču klāstu. Šeit redzama Panasonic apņemšanās attīstīt „nākotnes gudro savienoto māju". Apvienojot savas gudrās tehnoloģijas ar eko idejām, kompānija ļoti centīgi īsteno savu vīziju – līdz 2018. gadam kļūt par Zaļo Inovāciju uzņēmumu Nr. 1 elektronikas nozarē.

Ievērojot šo apņemšanos, šogad stendā tiks izstādīts pasaules pirmais bezsala A+++ klases tipa ledusskapis, kā arī virkne produktu, kuros izmantots Panasonic unikālais inversijas siltumsūknis.

Apliecinot Panasonic uzticību inovācijām, Ierīču sektorā ir skatāma arī jaunā indukcijas plīts virsma, kas ļauj precīzi iestatīt nepieciešamo temperatūru un pārvadīt enerģiju citām ierīcēm, kas izvietotas jebkur uz plīts virsmas. Tā ir tikai viena no daudzām nākotnes tehnoloģijām, ko izstādes apmeklētāji var izmēģināt Panasonic stendā.

Digitālā audio un video tehnika

Izstādes apmeklētājiem tiek piedāvāts arī pilns VIERA gudro televizoru klāsts, tostarp inovatīvais 60" SmartVIERA TX-L60ET5 LED televizors – vislielākais, ko Panasonic jebkad ir ražojis, kā arī VT50 – vadošais modelis 50" plazmas televizoru klāstā. Apskatāms arī visjaunākais 3D mājas kinoteātris, digitālās projekcijas un Blu-ray tehnoloģijas. Visas ierīces var vadīt, izmantojot Smart VIERA vienkāršās vadības funkcijas, ieskaitot jauno balss vadības funkciju.

Smart VIERA televizori piedāvā ne vien aizraujošo attēlu kvalitāti un vispārējo vienkāršo vadību, bet arī iespēju kontrolēt virkni tīklošanas opciju vieglai mijiedarbībai ar jūsu plaukstdatoru, viedtālruni vai kameru. Piemēram, Panasonic demonstrē Smart VIERA „pieskaries un dalies" funkcionalitāti, izmantojot VIERA Remote aplikāciju, kā arī iespēju pārsūtīt fotogrāfijas uz televizoru no jaunās fotokameras LUMIX SZ5.

Līdzās LUMIX SZ5, Panasonic demonstrēs arī citas jaunākās inovācijas digitālās attēlveidošanas jomā. Tā ir LUMIX G5 – jaunākā kamera, kas pārstāv LUMIX G ekosistēmu, vismodernākā premium klases digitālā kompaktkamera LUMIX LX7, kā arī LUMIX FZ200, kas ir jaunākais papildinājums super-zoom digitālo kompaktkameru klāstam.

Koncepcijas

Koncepciju sektorā būs redzami Panasonic gudrie eko risinājumi, nākotnes tehnoloģijas un Future Craft dizaina filozofija, tostarp virkne jaunāko enerģijas risinājumu un zaļo tehnoloģiju, piemēram, enerģijas ražošanai (saules baterijas, degvielas šūnas), enerģijas glabāšanai (Litija jonu bateriju sistēma), un enerģijas taupīšanai (Siltumuzlādes gaisa kondicionētājs, LED gaismekļi), kā arī Smart Energy Gateway (SEG) jeb Gudrā enerģijas vārteja, kas ir Mājas enerģijas vadības sistēmas pamatelements (HEMS). Apmeklētāji var uzzināt par Panasonic mērķi – izmantot enerģijas risinājumus veselu pilsētu mērogā, piemēram, tādos projektos kā Fudžisavas ilgtspējīgā gudrā pilsēta (SST) un Skolkovas viedpilsēta.

Aizraujošās 3D tehnoloģijas, kas sniedz vēl lielāku realitātes sajūtu, piemēram, interaktīvā Multi-view 3D sistēma, kas ļauj skatītājam kontrolēt objekta attēlu ar skārienjutīgu paneli, un pasaulē lielākais bezbriļļu 3D plazmas ekrāns1, būs skatāmi un piedāvāti B2B jomā kā jauni risinājumi 3D uzņēmumiem.

Panasonic gudro risinājumu mērķis ir padarīt lietotāja ikdienas dzīvi ērtāku, piemēram Panasonic Smart aplikācija ļauj kontrolēt gaisa kondicionētājus no mājas ārpuses, pārbaudīt ledusskapja darbības efektivitāti vai arī iestatīt vajadzīgo veļas mazgāšanas režīmu ar viedtālruņa palīdzību.

Apmeklētāju uzmanībai tiek piedāvāti arī plānie televizori, veļas mašīnas, ledusskapji, virtuves tehnika un LED gaismas spuldzes.

Live @ IFA

Panasonic piedāvā tiešsaistes un interaktīvo pārraidi no IFA 2012, lai cilvēki visā pasaulē varētu piedalīties šajā ikgadējā pasākumā. Skatītāji var pat uzdot jautājumus par dalību izstādē Panasonic Facebook lapās vai Panasonic interneta vietnē, uz kuriem tiks atbildēts tiešsaistes režīmā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV