Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

LG iepazīstina ar pasaulē mazāko bezvadu lādētāju

easyget.lv, 27.02.2013. 10:52

Šī gada Pasaules Mobila kongresā (MWC) ietvaros LG iepazīstina ar pasaulē mazāko bezvadu lādētāju WCP-300. Ierīces diametrs ir tikai 6,9 cm un tā ir īpaši izstrādāta, nodrošinot vieglāku pārnēsājamību. Kaut arī lādētājs ir mazs, tā uzlādes zona ir 1,7 reizes lielāka nekā iepriekšējās paaudzes LG bezvadu lādētājam. Jaunais modelis ir saderīgs ar standarta 5 kontaktu mikro USB lādētāju, nodrošinot visaugstāko uzlādes veiktspēju un ērtu lietošanu.

WCP-300 bezvadu lādētājs izmanto elektromagnētiskās indukcijas tehnoloģiju, radot magnētisku lauku, kas savukārt rada elektrisko strāvu un uzlādē statīvā ievietotās ierīces akumulatoru. Atbilstība Wireless Power Consortium Qi sertifikācijai nodrošina WCP-300 saderību ar visiem viedtālruņiem, kas atbalsta Qi standartu.

Iebūvētā funkcija Nexus 4 atbalsta tūlītēju bezvadu uzlādi, bez nepieciešamības iegādāties papildu piederumus. LG uzskata, ka iebūvētā atbalsta funkcija nākotnes viedtālruņiem ir visnozīmīgākais solis bezvadu lādētāju nozares attīstībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV