Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Šonedēļ norit E-prasmju nedēļa

easyget.lv, 18.03.2013. 15:28

Latvijas IT klasteris un Rīgas IT Demo centrs E-prasmju nedēļas ietvaros, kas visā Latvijā norisināsies no 18. līdz 24.martam, organizēs un līdzdarbosies vairākos pasākumos.
Šonedēļ norit E-prasmju nedēļa

Pirmdien, 18.martā, Rīgas IT Demo centrā (Krišjāņa Valdemāra ielā 21, 2.stāvā) notiks atvērto durvju diena. No plkst. 10.00 līdz 17.30 ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar Latvijas IKT nozares sasniegumiem – e-prasmēm, kas rezultējušās Latvijas IKT uzņēmumu inovatīvos produktos, kuri ir novērtēti daudzās Eiropas un pasaules valstīs. Sasniegumi, kas aplūkojami Rīgas IT Demo centrā ir Latvijas IT klasterī ietilpstošo uzņēmumu sasniegumi, kurus radījuši e-prasmīgie uzņēmumu darbinieki, tādēļ apmeklēt IT Demo centru šajā dienā īpaši tiek aicināti topošie informācijas un komunikāciju tehnoloģiju studenti, kuri savu nākotni saskata kādā no Latvijas IKT uzņēmumiem.

Otrdien, 19.martā Rīgas IT Demo centrā gan klātienē, gan neklātienē būs iespēja izbaudīt īstu „Digitālo piedzīvojumu” – atklāt nacionālo kultūras kodu, apmeklēt digitālo bibliotēku, doties virtuālā pārgājienā pa Latvijas nekustamajiem īpašumiem, kā arī uzzināt, kā uzraudzīt savu bērnu darbību internetā, kā uzlabot savu dzīvi ar Inbox un ko ņemt vērā, iepērkoties kolektīvās iepirkšanās mājas lapās. Šajā dienā būs iespēja iegūt daudz tādu e-prasmju, kuras pārvērtīs digitālos “pārdzīvojumus” turpmākos pozitīvos piedzīvojumos. Sekot līdzi notiekošajam Rīgas IT Demo centrā varēs tiešraidē www.eprasmes.lv.

Ceturtdien, 21.martā, kad visā Latvijā norisināsies „IKT Karjeras dienas”, Latvijas IT klastera uzņēmumi būs sastopami Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, kur norisināsies Rīgas Tehniskās universitātes karjeras diena. Latvijas IT klastera kopstendā uzņēmumi augstskolu absolventu vidū meklēs vis-e-prasmīgākos darbiniekus, bet tos, kuri vēl tikai plāno studēt, iepazīstinās ar IKT uzņēmumu darbības specifiku un darbam visvajadzīgākajām iemaņām.

Savukārt piektdien, 22.martā, sadarbojoties Rīgas IT Demo centram ar Microsoft Latvia un Net-safe, no plkst. 10.00 līdz 13.00 neformālā un interaktīvā Rīgas IT Demo centra gaisotnē tiks uzņemti skolēni, kuri vēlās tuvāk iepazīties ar Rīgas IT Demo centra darbu un Latvijas IT nozares veiksmes stāstiem, kā arī uzzināt par IKT rīkiem izglītībai, tostarp drošību internetā un riskiem darbā ar datoru.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV