Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

LG Pasaules Mobilajā kongresā iepazīstinās ar jaunajiem produktiem

Easyget.lv, 24.02.2014. 13:37

Ar diviem jauniem G sērijas viedtālruņiem, L sērijas viedtālruņu trešās paaudzes modeļiem un iespaidīgām jaunām lietotāja funkcijām (UX) kompānija LG Electronics (LG) pirms Pasaules Mobilā kongresa 2014 sākuma paziņojusi par plāniem šogad paplašināt lietotāju bāzi ar produktiem, kas paredzēti globālās auditorijas lietotāju prasību apmierināšanai.

„Mums ir svarīgi klientiem nodrošināt ne tikai pēc iespējas labāko mobilo pieredzi, bet arī nodrošināt, ka šī pieredze ir pieejama visās mūsu ierīcēs,” norāda LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seok Park.

Papildus, LG prioritāte šogad būs tādu jaunāko lietotāju funkciju ievešana kā KnockCodeTM. KnockCodeTM nodrošina lietotājiem iespēju ieslēgt un atbloķēt savus viedtelefonus ar vienkāršiem pieskārieniem ekrānam. Šogad KnockCodeTM būs pamata piedāvājumā plašam LG viedtelefonu klāstam.

Knock CodeTM - drošība un pārliecība

Jaunākie pētījumi liecina, ka lietotāji savus viedtelefonus atbloķē vairāk nekā 100 reizes dienā. KnockCodeTM, kas attīstījies no KnockON funkcijas, kura pirmo reizi tika ieviesta LG G2 viedtālrunī, nodrošina lietotājiem iespēju gan ieslēgt, gan atbloķēt savu LG viedtālruni, pieskaroties telefona ekrānam personalizētā veidā. KnockCodeTM piedāvā lielāku drošību, jo šis pieskārienu kods tiek ievadīts tukšā ekrānā, izmantojot no diviem līdz astoņiem piesitieniem un nodrošinot vairāk nekā 80 000 iespējamu kombināciju. Turklāt KnockCodeTM iespējams ievadīt jebkurā ekrāna vietā, padarot ievadīšanu ar vienu roku vieglu un ērtu. Tāpat vairāki iepriekš tirgū izlaisti LG viedtelefoni arī saņems KnockCodeTM funkcijas atjauninājumu.

LG G Pro 2 – vēl bagātāka un pilnīgāka pieredze

G Pro 2 ir pagājušā gada Pasaules Mobilā kongresa 2013 labākā viedtālruņa apbalvojuma ieguvēja G Pro pēctecis. Ar skaidru 5,9 collu Full HD IPS ekrānu, jaunāko Android 4.4 KitKat operētājsistēmu un vairākām šajā segmentā labākajām tehnoloģijām G Pro 2 var lepoties ar dzidru skatīšanās pieredzi, un tas ir pirmais LG viedtālrunis, kas piedāvā modernu 13MP kameru ar Optical Image Stabilizer Plus (OIS+) tehnoloģiju. Fotografēšanas cienītāji novērtēs G Pro 2 modernās attēlu un video rediģēšanas funkcijas.

LG G2 mini - jaudīgs un kompakts

Kā LG pirmais „kompaktais” viedtālrunis, G2 mini nodrošina lielu daļu no flagmaņa telefonā LG G2 pieejamajām lietotāju funkcijām, tostarp arī tādas premium klases funkcijas (UX) kā KnockCodeTM un Guest ModeTM. G2 mini izstrādāts jaunai viedtelefonu lietotāju paaudzei, piedāvājot 4,7 collu IPS ekrānu, 2,440 mAh akumulatoru un Quad-Core procesoru. LG jaunākā G sērijas ierīce nodrošina ideālu līdzsvaru starp mūsdienīgu dizainu un praktiskām lietotāja funkcijām kompaktā izmērā.

LG L-Sērija III - kur 3G satiekas ar stilu

LG L-Sērija I un L-Sērija II pasaulē bijušas ārkārtīgi veiksmīgas. Sagaidāms, ka L-Sērija III turpinās LG L-Sērijas veiksmes stāstu, jo sevišķi strauju izaugsmi piedzīvojošajos attīstības tirgos. L40, L70 un L90 viedtelefoni stiprina šīs sērijas stilīgā dizaina mantojumu, lepojoties ar delikātu apdari, metāliskām krāsām un plānu ietvaru. L III sērija aprīkota arī ar jaunāko Android KitKat operētājsistēmu un premium klases funkcijām, lai nodrošinātu labāko pieredzi, ko 3G segments spēj piedāvāt.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV