Pirmdiena, 10.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Malva, Anatols;

Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" augusta numurs

Dāvis Sakne, 04.08.2010. 15:27

Klāt pēdējais vasaras mēnesis, un ir īstais laiks sākt visu to, ko esi atlikusi līdz pēdējam brīdim, piemēram, izmēģināt seksīgo un aktuālo kovboju stilu, kura idejas meklē jaunā Cosmo 28.lpp., beidzot veltīt vairāk laika sev pašai – par to, kāpēc tas ir svarīgi, lasi 50.lpp., un ļauties brīvdienu romānam, kura 10 likumus uzzini augusta numura pēdējā lapā.
Iznācis žurnāla "Cosmopolitan" augusta numurs

Ar mūsu šī mēneša moto "Ej un dari", ko sludina slavenais miljardieris Ričards Brensons, šķiet, dzīvo arī Eva Longorija, kura augusta intervijā stāsta, kā viņa spēj apvienot sava Lasvegasas naktskluba un restorānu vadīšanu ar labdarību un aktrises karjeru, kā arī par piedzīvojumiem gultā ar savu mīļoto vīru. Šā numura rubrikā "Par vīriešiem" satiksi mūsu pašu seksīgos Majoru pludmales glābējus, kuriem ātra rīcība ir ikdienas darbs – uzzini par interesantākajiem veidiem, kā meitenes pievērš viņu uzmanību un kādas sievietes patīk viņiem pašiem!

Augusts ir ideāls mēnesis pēdējiem šīs vasaras karstajiem piedzīvojumiem – met pie malas visus savus iesīkstējušos kompleksus un rakstā "Tava orgasma studijas" uzzini, kā nokļūt baudas septītajās debesīs, bet, ja esi nobriedusi patstāvīgām attiecībām, vispirms uzzini savu mīlestības ego un noskaidro, kāds vīrietis tev būs vispiemērotākais, par to rakstā "Beidzot īstais!". Piesaistīt tāda vīrieša uzmanību un izkļūt no grūtām situācijām palīdzēs raksts "Tava skatiena spēks" – uzzini, kā tas darbojas, lai iepatiktos, uzvarētu strīdā un saņemtu piedošanu uz līdzenas vietas. Savukārt rakstā "Ko tagad darīt" uzzināsi, kā atrisināt 14 neveiklas situācijas, kurās mēs gandrīz visas reizi dzīvē mēdzam iekulties.

Tomēr ir dažas lietas, kuras pirms darīšanas ir vērts septiņreiz nomērīt – uzzini visu par abortiem no meiteņu reāliem dzīvesstāstiem un uzmanies no jaunā modes kliedziena – vagīnu kosmētiskajām operācijām, par to lasi jaunā žurnāla 70.lpp.

Vasara nav iedomājama bez seksīgām frizūrām un meikapa, 92. lpp. uzzini, kas viņiem patiešām patīk tavā izskatā, bet lielo modes fotosesiju mēs veltījām iedvesmojošai un karstai savvaļas romantikai.

Izbaudi vasaru!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV