Vecrīgai netipiski dabīgās pļavas skaņas nāk no Meistaru ielas 21. nama, kur restorāns darbojas jau kopš pagājušā gada nogales. Restorāna interjerā jūtams dizainera Alvja Zemzara rokraksts (Rozengrāls, Riga Black Magic). Pretēji nosaukumam, govju interjerā nav, tā vietā akcents likts uz oriģināliem gaismekļiem un intīmu un senatnīgu sajūtu kopumu.
Restorāna šefpavāres Svetlanas Riškovas ēdienu koncepcija atbilst virs ieejas rakstītajam – steiki un zivis. Turklāt šī ir viena no retajām vietām pilsētā, kur steiku pasniedz uz uzkarsēta akmens, kas ļauj gaļas gabalam izcepties vēlamajā stadijā. 180 gramīgs filejas gabals maksā 11.50 Ls, kārtīgs antrekots (250g) – 13.90 Ls, tikpat liels piparsteika gabals 18.50 Ls. Labu steika gaļu no bioloģiski audzēta liellopa lēti nemaz nevar dabūt, tādēļ visnotaļ augstās cenas ir saprotamas. Zivis te cep uz grila. Ja tomēr sagribas ko vieglāku, noderēs klasiskie Cēzara salāti (6.90 Ls). Ir arī citas iespējas.
Adrese: Meistaru iela 21, Rīg
Tel. 67223307
Darba laiks: 11:00 - 24:00
Materiāls publicēts sadarbībā ar www.kursuzsauks.lv