Franču valodas nezinātājiem nav ne mazākās nojausmas par to, ko nozīmē vārdu salikums "Bel Ami". Tas ir Gija de Mopasāna romāna „Mīlulis” oriģinālais nosaukums. Kā jau var noprast, restorāns veidots klasiskā manierē, ar smalku inteliģences piedevu. Restorānā ir lieli logi ar klasiskiem aizkariem, bet starp logiem sakārtas lielformāta Rīgas fotogrāfijas. Lai gan interjers kopumā ir elegants un smalks, tas ir silts un mājīgs.
„Bel Ami” virtuvē saimnieko šefpavārs Vladislavs Gerke, kurš, izstrādājot ēdienu piedāvājumu, nav aizmirsis tradicionālās vērtības (jo īpaši franču) un tās prasmīgi apvieno ar mūsdienu pieredzi un tendencēm (piena jēra muguriņa ar trifeļu mērci, zoss aknu sendviču un šalotes sīpolu confit vai vidēji cepta pīles krūtiņa ar lavandas mērci un brokoļu - puķkāpostu terīni). Būtisku pievienoto vērtību "Bel Ami" veido fakts, ka viens no restorāna pavāriem (Vasilijs Strelkovs) atzīts par 2008. gada labāko pavāru Latvijā.
Raiņa bulvāris 33
Tel. 67559653
Darba laiks: 15:00 - 23:00
Pirmdien: slēgts
Svētdien: slēgts
Materiāls publicēts sadarbībā ar www.kursuzsauks.lv