Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Iluzionisti Pecolli 2010. gadu uzsāk ar brīnumiem Serbijā

Inese Mežgale-Pavlovska, 12.01.2010. 13:40

Iluzionisti Dace un Enrico Pecolli (Pezzoli) savu gadu aizsāk ar uzstāšanos Serbijas iluzionistu kongresā janvāra sākumā. Vienreiz gadā Serbijas iluzionistu klubs organizē Iluzionisma kongresu un tas notiek Serbijas galvaspilsētā Belgradā Iluzionisma muzejā, kas atrodas Nacionālā parka vidū. Iluzionisma muzejs ir ļoti plašs – tajā var aplūkot 20’000 rekvizītus, tai skaitā gan daudz antīkus, gan oriģinālus iluzionisma priekšmetus. Muzejā atrodas arī iluzionisma restorāns un kafejnīca ar priekšnesumiem paredzetām skatuvēm, uz kurām savas amata prasmes demonstrēja burvju mākslinieki, kas bija ieradušies no Serbijas, Horvātijas, Slovēnijas, Grieķijas.
Iluzionisti Pecolli 2010. gadu uzsāk ar brīnumiem Serbijā

Pecolli šajā kongresā uzstājas gan uz skatuves kā burvju mākslinieki, gan prezentē arī Starptautisko Iluzionistu šovu ABRAKADABRA, kuru viņi organizēs Rīgā 2010. gada 28., 29. maijā, sadarbība ar Pecolli dibinato Baltijas Iluzionistu biedrību A.M.B.E.R., kuru Pecolli popularizē arī Serbijā.

Atzīmējot biedrības A.M.B.E.R. (I.B.M. Ring 376) 2 gadu oficiālo pastāvēšanu, tiek pasludināta jaunu iluzionisma interesentu uzņemšana biedrībā.  Biedrības darbība uzskatāmi atspoguļojas  mājas lapā  www.ambermagic.lv

2009. gadā Baltijas iluzionistiem bija brīnišķīga iespēja gūt apmācības profesionālu Iluzionisma meistaru no LasVegasas, Itālijas, Holandes, Ungārijas, Anglijas, Serbijas semināros, kas notika Pecolli privātajā Iluzionisma teātrī. Jaunieši apguva Levitācijas – priekšmetu lidināšanas, Mentālisma – prāta spēju triku, Iluzionisma bērniem, Manipulācijas – roku veiklības un daudz citu iluzionisma žanru tehnikas gan teorētiski, gan praktiski.

Aizgājušajā gadā notika arī sadraudzības braucieni uz Lietuvas un Igaunijas iluzionistu klubiem.

Kā galvenais notikums Pecolli dibinātās biedrības A.M.B.E.R. gada darbībā ir minams Starptautiskā Iluzionisma šova ABRAKADABRA organizēsana un dalība tajā. Jaunajiem iluzionistiem tā bija unikāla iespēja gūt jaunu pieredzi līdzās pasaulē atzītiem iluzionisma meistariem, darbojoties kā zvaigžņu asistentiem un izbaudot iluzionisma mākslas noslēpumainās aizkulises.

Jau šobrīd, gatavojoties nākošajai ABRAKADABRA, kas iepriecinās Latvijas skatītājus ar brīnišķīgiem LasVegasas iluzionisma meistariem Rīgas Kongresu namā 28., 29. maijā, Pecolli aicina  iluzionisma interesentus pievienoties viņu dibinātajai biedrībai A.M.B.E.R., sazinoties e-pastā : brinum-x@ml.lv vai telefoniski +371 29470394.

Lai 2010. gadā pozitīvu brīnumu vairāk!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV