Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Iluzionistu Pecolli burvju triki „Alise Brīnumzemē” pirmizrādē k/t „Cinamon”

Elīna Kalniņa, 01.03.2010. 15:49

Piektdien, 5.martā, k/t „Cinamon” būs pirmizrāde vienai no gada gaidītākajām filmām „Alise brīnumzemē”. Par godu filmas pirmizrādei pasaulslavenie iluzionisti Pecolli kinoteātra apmeklētājiem ir sagatavojuši īpašus burvju trikus.

5. un 6.martā iluzionisti kinoteātrī radīs Brīnumzemes sajūtu – Cepurnieks būs kaut kur pazaudējis savu ķermeni, un vien viņa galva uzrunās apmeklētājus, Alise sveiks no Kristālbumbas, bet pirms pašas filmas skatītāji tiks ievesti īpašā pasaulē, kur jūra ar debesīm sajauksies ar modernas Lāzeru tehnoloģijas palīdzību. Ierodoties kinoteātŗī apmeklētāji varēs greizajā spogulī meklēt savu citādo atspulgu.

Iedvesmojies no Luisa Kerola grāmatas „Alise Brīnumzemē”, režisors Tims Bērtons, kura neatkārtojamais stils ir ieguvis nedalāmu skatītāju atzinību visā pasaulē, radījis neaizmirstamu stāstu. Deviņpadsmitgadīgā Alise aizbēg no balles, sekodama Baltajam trusim, kas viņu aizved līdz Brīnumzemei, kurā kā izrādās meitene jau bijusi 10 gadus atpakaļ, bet neatceras to. Brīnumzeme bija mierīga zeme līdz Sarkanā karaliene gāza Balto karalieni. Tālākie notikumi un Alises neaizmirstamie piedzīvojumi pārsteigs jebkuru iztēli. Trakā cepurnieka lomā Džonijs Deps.

Iepriekš Džonijs Deps ir filmējies vairākās Tima Bērtona filmās: „Svīnijs Tods” („Sweeney Todd”), „Čārlijs un šokolādes fabrika” („Charlie and the Chocolate Factory”), „Jātnieks bez galvas” („Sleepy Hollow”), „Eds Vuds” („Ed Wood”), kas 1995.gadā ieguva divus Oskarus un ir ierunājis lomu animācijas filmā „Līgava – līķis” („Corpse Bride”).

Filmas pirmajā demonstrēšanas nedēļā no 5. līdz 11. martam paredzēti pieci filmas „Alise Brīnumzemē” seansi dienā: plkst. 12:15, 14:30, 16:45, 19:00 un 21:15. Biļetes var iegādāties kinoteātra kasēs un internetā www.cinamon.lv.

Pecolli aicina sekot burvju vārdam Abrakadabra, lai aizvestu 28. un 29.maijā plkst. 19:00 uz Rīgas Kongresu namu, kur notiks jau otrais STARPTAUTISKAIS ILUZIONISTU ŠOVS ABRAKADABRA ar LasVegasas zvaigznēm. Biļetes „Biļešu paradīze”. Informācija par šovu ir pieejama: www.abra-kadabra.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV