Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Alise” joprojām pārliecinoši skatītākā filma

kinokino.lv, 15.03.2010. 12:36

Pirms nedēļas uz ASV ekrāniem iznāca Tima Bērtona jaunākais veikums «Alise brīnumzemē» un uzstādīja vairākus rekordus. Šonedēļ tā joprojām ir pārliecinošā pirmajā vietā.
“Alise” joprojām pārliecinoši skatītākā filma

“Alises” atrašanās pirmajā vietā nav pārsteigums, tas bija paredzams par visiem 100%. Filma tās otrajā nedēļas nogalē ASV iekasējusi 62 miljonus dolāru. Tas ir 46% kritums, salīdzinot ar pirmās nedēļas nogales 116 miljoniem. Kopā šī filma ASV pirmajās desmit dienās nopelnījusi jau 208 miljonus.

12.martā ASV startēja veseli trīs jaunumi, un tie visi ierindojušies no otrās līdz ceturtajai vietai. Kā varēja prognozēt, Pola Grīngrāsa un Meta Deimona tandēms “Zaļā zona” ierindojies otrajā vietā. Diemžēl „tikai” ar 14,5 miljoniem pirmajās trīs dienās, kas neapšaubāmi ir mazāk par studijas plānoto, sevišķi ņemot vērā filmas iespaidīgo budžetu (100 miljoni).

Trešajā vietā ir komēdija «She`s out of my league» ar 9,6 miljoniem. Šai filmai tomēr izdevies apsteigt romantisko drāmu ar «Krēslas» sāgas zvaigzni Robertu Patinsonu titullomā, proti, filmu «Atceries mani». Tā ar 8,3 miljoniem ir ceturtajā vietā.

Uz piekto pozīciju noslīdējusi Mārtina Skorsēzes «Slēgtā sala», bet vēl viens nedēļas jaunums, komēdija «Our family wedding» ir sestā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV