Svētdiena, 06.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Monika, Zilga, Zilgma;

Svētdien notiks sarīkojums pasaku mājas "Undīne" atbalstam

Vilis Kasims, 18.03.2010. 13:20

Svētdien, 21.martā, plkst.15:03 pasaku mājā “Undīne” norisināsies, iespējams, pēdējais sarīkojums - Pavasara Vienādību svētki.

Gluži kā dabā retas un skaistas sugas tiek pakļautas iznīcībai apkārtējās vides ietekmē, arī "Undīnes" turpmākā pastāvēšana ir nopietni apdraudēta finansiālu iemeslu dēļ. Atbalstītāju klātbūtne svētdien parādīs, ka Latvijai un Jūrmalai "Undīne" ir nepieciešama, un palielinās izredzes saglabāt pasaku māju pašreizējā veidolā.

Uzmodini no ziemas guļas savu radošo pusi ar bultu šaušanu, šūpolēm, spēlēm un rotaļām, eko-etno plāceņu cepšanu un darbošanos keramikas, ādas apstrādes, mezglošanas un citās radošajās darbnīcās.

Sarīkojumā uzstāsies:

Imants Daksis
Helēna Kozlova un LEVĪTI
ABRA - folkloras kopa
DANDARI - folkloras deju kopa
SILAVOTI - seno tradīciju kopa
LAUKAMPĀRI - folkloras kopa
BHARATNATJAM - eksotisko deju centra Alegria Dienvidindijas tradicionālo deju grupa
MOONLIGHT DANCERS - īru deju grupa
OBSCURUS ORBIS - viduslaiku mūzikas grupa
RUDZI - folkloras grupa
DVĒSEĻU TAKAS - neo-etno mūzikas grupa
Austrasbērnu mūzikas grupa TRĪSRITEŅU KVADRACIKLS

Vakarā - sadziedāšanās maģiskās noskaņās.

Ko ņemt līdzi?

Paņem sevi. Tu būsi daļa pozitīvās vakara gaisotnes... Paņem vaska svecīti. Un paņem Lieldienu olas. Kopā tās krāsosim un gatavosim pavasara vienādību mielastu.

Dabas un mitoloģijas parks “Pūķu zeme" ir nekomerciāla, visai sabiedrībai bez ieejas maksas pieejama teritorija. Tajā tiek veidots ekoloģiskās un etnogrāfiskās izglītības komplekss, kurā radoši darboties, mācīties un atpūsties aicināti visdažādāko vecumu, tautību un sociālo slāņu cilvēki.

Pēdējo 15 gadu laikā "Undīnē" notikuši neskaitāmi folkloras pasākumi, koncerti, radošās darbnīcas, literārie pasākumi, apkārtējās dabas sakopšanas talkas, meditācijas nodarbības un mākslas darbu izstādes. Tā vienmēr ir bijusi vieta, kur ikviens var patverties bez kaitīgu vielu un negāciju klātbūtnes.

"Undīne" ir unikāla vieta, kuras zaudēšana jūtami noplicinātu Latvijas kultūrvidi. Sava vieta tiks atņemta sirdi un dvēseli tajā ieguldījušiem cilvēkiem. Visa apkārtnes teritorija, un it īpaši pati pasaku māja, ir vesels mākslas darbs, kas sastāv no neskaitāmiem mazākiem radošiem veikumiem, piepildītiem ar pozitīvu enerģiju un labestības auru.

Papildu informācija:
Pasaku māja "Undīne" (pretī Dubultu stacijai jūras pusē)
www.undine.lv
undine@undine.lv
26105993 (Andris)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV