Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Alise” joprojām skatītākā, taču ir arī pārsteigumi

kinokino.lv, 22.03.2010. 12:40

“Alise” joprojām numur viens ASV (un citur), taču ir kāds pārsteigums. Anistones un Batlera filmu apsteigusi mazbudžeta komēdija.
“Alise” joprojām skatītākā, taču ir arī pārsteigumi

Par pirmās vietas ieguvēju, Tima Bērtona supergrāvēju “Alise brīnumzemē”, šaubas nebija nevienam. Tā jau trešo nedēļas nogali ir numur viens, iekasējot 34 ar pusi miljonus dolāru. Kopā šī 200 miljonus izmaksājusī filma ASV iekasējus jau 265 miljonus, bet kopā visā pasaulē līdz šim tie ir ap 565 miljoniem. Lielisks rezultāts. Tomēr, ļoti ticams, ka to nākamajā nedēļas nogalē no troņa gāzīs jauna animācijas filma “Kā pieradināt pūķi”.

Tagad nonākam pie pārsteiguma numur viens! Dženifera Anistone un Džerards Batlers, proti, Holivudas „A listes” zvaigznes, ar filmu “Atlīdzības mednieks” piekāpušies mazbudžeta komēdijai “Diary of a wimpy kid”, kas balstīta uz populāras bērnu grāmatas motīviem. Kriminākomēdija “Atlīdzībs mednieks” ar 21 miljonu gan atpaliek mazliet, taču tomēr – atpaliek.

Trešais nedēļas jaunums, fantastikas trilleris ar Džūdu Lovu un oskaroto Forestu Vitakeru “REPO MEN”, ar „nieka” 6 miljoniem ir tikai ceturtā. Filma stāsta par diviem bijušajiem partneriem komandā, kas nodarbojas ar interesantu parādu piedziņu – ja klients, kurš nopircis jaunus orgānus, nevar samaksāt par preci, nāk abi REPO vīri un preci konfiscē...

Pārējās topa filmas piedzīvojušas normālus kritumus, proti, 30-60% apmērā. Ak jā – “Avatars” noslīdējis uz astoto vietu. 

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV