Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Nine Inch Nails" solists raksta mūziku „Sociālajam tīklam"

kinokino.lv, 04.07.2010. 20:19

Grupas "Nine Inch Nails" solists Trents Reznors raksta mūziku Deivida Finčera jaunajai filmai „Sociālais tīkls", ziņo Empire.
"Nine Inch Nails" solists raksta mūziku „Sociālajam tīklam"

Reznors iepriekš piedalījies tādos filmu skaņu celiņos kā Olivera Stouna „Natural Born Killers" un Deivida Linča „Lost Highway". Taču šī būs pirmā reize, kad viņam uzticēts visas filmas muzikālais noformējums.

Reznors bija plānojis atpūsties no koncertturnejas un pievērsties jaunam albumam, taču, „izlasījis filmas scenāriju, šos plānus atmetu". „Man vienmēr patikuši Deivida darbi, taču godīgi sakot brīnos, kas licis viņam pievērsties šim stāstam," saka mūziķis. Taču iepazinies ar filmas materiālus, viņš apgalvo: „Tas ir kaut kas patiešām sasodīti labs!"

Finčera („The Curious Case Of Benjamin Button", „Zodiac", „Fight Club") jaunākais darbs stāstīs par pasaulē vadošo sociālo tīklu Facebook kopš tā pirmsākumiem. Galvenajās lomās redzēsim tādus aktierus kā Džesijs Aisenbergs, Rašida Džonsa, Džastins Timberleiks, Endrjū Gārfīlds un citus.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV