Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Tiks uzņemta filma par "Pink Floyd" dziesmu

kinokino.lv, 29.11.2010. 09:08

Tiek plānota filma, kas balstīta uz grupas "Pink Floyd" dziesmas „Another Brick In the Wall" motīviem.
Tiks uzņemta filma par "Pink Floyd" dziesmu

Kā raksta The Hollywood Reporter, producents Endijs Haris grasās uzņemt mākslas filmu, kuras pamatā ir gan viena no leģendārās grupas atpazīstamākajām dziesmām, gan arī patiesi notikumi. Filmas darbība risināsies Lielbritānijā 1979.gadā, kad kādā Londonas skolā ierodas jauns mūzikas skolotājs Alans Renšovs, kurš izmaina ierasto kārtību skolā. Viņa skolēni vēlāk iedzied slavenās "Pink Floyd" dziesmas piedziedājumu (jeb fonu), bet tas noved pie skolotāja atlaišanas no darba.

„Tas būs kā skatīties "Mirušo rakstnieku klubu" un "Roka skolu" vienā filmā", projektu raksturo producents Haris. Pagaidām gan filmas veidotāji nav iegādājušies tiesības izmantot dziesmu „Another Brick In the Wall" topošajā projektā. Filmai tiek rakstīts scenārijs, un to uzņems kompānijas Left Bank un BBC Films.

"Pink Floyd" bija britu rokmūzikas grupa, kura sākotnēji ieguva ievērību ar tās izpildīto psihodēlisko un space rock mūziku, bet vēlāk ar progresīvā roka mūziku. "Pink Floyd" ir atpazīstami arī ar filozofiskajiem dziesmu vārdiem, skaņas eksperimentēšanu, inovatīvo albuma vāku mākslu un sīki izstrādātu sniegumu auditorijas priekšā. Kopumā visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 210 miljoni "Pink Floyd" albumu. Īpašus panākumus grupa guva ar konceptuālajiem albumiem „Dark Side of the Moon" (1973) un „The Wall" (1979). Dziesma „Another Brick In the Wall" iekļauta albumā „The Wall".

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV