Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Trents Reznors atkal strādās ar Deividu Finčeru

kinokino.lv, 08.01.2011. 15:57

„Sociālā tīkla" mūzikas autors Trents Reznors atkal sadarbosies ar režisoru Deividu Finčeru – viņš komponēs filmas „Meitene ar pūķa tetovējumu" mūziku.
Trents Reznors atkal strādās ar Deividu Finčeru

Trents Reznors ir amerikāņu dziedātājs, komponists, multiinstrumentālists un producents, un visvairāk zināms kā industriālā roka projekta „Nine Inch Nails" izveidotājs.

Drīz pēc filmas „Sociālais tīkls" panākumiem un atzinības par tās mūzikas celiņu, izskanēja baumas, ka Reznors rakstīs mūziku „Meitene ar pūķa tetovējumu". Kā raksta Hitfix, Reznors ir apstiprinājis atkārtotu sadarbību Deividu Finčeru. Mūziķis pie topošās filmas mūzikas celiņa komponēšanas strādā jau vairākas nedēļas un sola, ka tas būs „kas pavisam savādāks".

Jau esam rakstījuši par zviedru rakstnieka Stīga Lārsona romāna Holivudas versiju, kuru uzņem Deivids Finčers un kurā titullomās redzēsim Rūniju Maru Lisbetas lomā, kā arī Danielu Kreigu. Filma uz ekrāniem iznāks gada nogalē.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV