Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Trents Reznors rakstīs mūziku "Vampīru medniekam"

kinokino.lv, 05.03.2011. 12:25

Grupas "Nine Inch Nails" līderis Trents Reznors, kurš nesen saņēma ASV Kinoakadēmijas godalgu Oskars par mūziku filmai "Sociālais tīkls", sacerēs mūziku un arī atveidos lomu filmā "Abraham Lincoln: Vampire Hunter", raksta Worstpreviews.com.
Trents Reznors rakstīs mūziku "Vampīru medniekam"

Filmu, kuras pamatā ir Seta Greiema Smita romāns "Abrahams Linkolns: vampīru mednieks", uzņems krievu režisors Timurs Bekmambetovs, kurš filmu producē kopā ar Timu Bērtonu.

Reznors filmā atveidos vampīru, kurš nogalina ASV prezidenta māti. Tieši šis notikums mudina Abrahamu Linkolnu pievērsties vampīru iznīcināšanai.

Jau ziņots, ka galvenajā lomā redzēsim aktieri Bendžaminu Vokeru, kurš ir filmējies tādās kinolentēs kā "Mūsu tēvu karogi", "Kinsijs" u.c.

Seta Greiema Smita daiļrade apvieno klasiskus darbus un pazīstamus vēsturiskus notikumus ar tā saucamo trash-kultūru. Grāmata ir prezidenta ļoti slepenās dienasgrāmatas literārs atstāstījums, kurš vēsta par viņa izmisīgo cīņu ar vampīriem. Protams, tas ir komisks šausmu stāsts, nevis nopietns biogrāfisks darbs.

Filma uz ekrāniem iznāks nākamā gada 22.jūnijā. Turklāt arī 3D formātā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes fofo, Trents Reznors

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV