Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Kleopatras" projekts Deivida Finčera rokās

kinokino.lv, 23.03.2011. 09:27

Jau esam informējuši, par superproducenta Skota Rudina grandiozo plānu – filmu par Ēģiptes valdnieci Kleopatru 3D formātā un ar Andželīnu Džoliju titullomā.
"Kleopatras" projekts Deivida Finčera rokās

No "Kleopatras" 3D uzņemšanas, kā zināms, atteicās iepriekšējais kandidāts Džeims Kamerons, dodot priekšroku "Avatara" sīkvelam, tādēļ projekts tika piedāvāts "Borna" filmu un "Zaļās zonas" režisoram Polam Grīngrāsam. Taču arī viņš ar "Kleopatras" projektu vairs netiek saistīts.

Tagad, atsaucoties uz filmu portālu Deadline, Skots Rudins režisora pienākumus ir uzticējis ne mazāk talantīgam režisoram, proti, Deividam Finčeram ("Cīņas klubs", "Septiņi", "Sociālais tīkls" u.c.). Tā ir producenta vēlme, un atliek gaidīt apstiprinājumu vai noliegumu no Finčera puses.

Skots Rudins ar Finčeru ir labi pazīstami, jo abi strādāja pie "Sociālā tīkla", kā arī pie rudenī gaidāmās lentes "Meitene ar pūķa tetovējumu". Kā norāda Deadline, Finčera dalība "Kleopatras" projektā lielā mērā atkarīga no citām filmām, ar kurām saistīts Deivida Finčera vārds. Sagaidāms, ka Finčers uzņems arī otro romāna „Millenium" daļu, kā arī plāno strādāt pie zinātniskās fantastikas darba "20000 ljē pa jūras dzelmi". Tātad viss atkarīgs no tā režisora iespējām un vēlmes uzņemt "Kleopatru".

Galvenās lomas atveidotāja un filmas zvaigzne paliek nemainīga - Andželīna Džolija. "Kleopatra" tiks balstīta uz Steisijas Šifas romāna „Cleopatra: A Life" motīviem. Skots Rudins apgalvo, ka stāsts atšķirsies no 1963. gada klasiskās filmas, kurā galveno lomu atveidoja Elizabete Teilore. Jaunajā filmā mazāka uzmanība tiks veltīta Ēģiptes valdnieces mīlas dēkām, bet uzsvars tiks likts uz viņu kā stratēģi, diplomāti, sazvērnieci un cīnītāju.

Informēsim, ja Finčers tiks apstiprināts režisora amatā. Plānots, ka "Kleopatra" uz ekrāniem iznāks 2013.gadā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Deivids Finčers

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV