Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Lieldienas kopā ar Svētceļnieku

Zane Estere Gruntmane, 20.04.2011. 15:17

Ģertrūdes ielas teātris sagādājis brīnišķīgu Lieldienu dāvanu - iespēju sirsnīgi svinēt svētkus kopā ar somu reliģiskā dramaturga Kristiana Smeda iestudējumu "Svētceļnieks". Izrādes notiks 22., 23. un 28. aprīlī.
Lieldienas kopā ar Svētceļnieku

"Lieldienas ir brīdis, kad pēc vistumšākā un bezcerīgākā laika nāk svētki, kas dod mierinājumu un apliecina visa atdzimšanu. Izklausās banāli, bet tā arī ir. "Kristus ir augšāmcēlies" būs tas, ko jau no pirmajām svētdienas stundām vēstīs kristieši, un citi vienkārši svinēs to, ka beidzot ir sācies pavasaris. Tāpat arī šī izrāde vēsta par cilvēku, kuram nākas pārvarēt ļoti smagus pārbaudījumus, lai atklātu savu ceļu, kā dzīvot, kā dzīvē rast mierinājumu un arī prieku," saka izrādes galvenās lomas atveidotājs Valters Sīlis.

Sagaidīsim Lieldienu brīnumu kopā – izrādes veidotāji ar sirsnīgām dziesmām un skanīgiem citātiem aicina skatītājus doties līdzi kādam ticīgajam sarežģītajā ceļā pretī patiesībai.
Režisors: Kārlis Krūmiņš
Spēlē: Valters Sīlis, Artis Drozdovs, Kaspars Aniņš un Kārlis Krūmiņš.

Īpašais piedāvājums - grupām virs 10 personām piedāvājam iegādāties biļetes TIKAI par 3 LVL, iepriekš piesakoties uz e-pastu: git@git.lv

Foto: http://unitedintimacy.lv/index.php?1&13&view=cat-browse&categid=51

Izrādes: 22., 23. aprīlī plkst. 19:00, 28. aprīlī plkst. 17:00
Kur: Ģertrūdes ielas teātrī (Ģertrūdes ielā 101a)
Biļetes var iegādāties www.bezrindas.lv, galerijā ISTABA (K.Barona 31a)
Biļešu cena: Ls 5, Ls 3 (skolēniem, studentiem, pensionāriem, ISIC, ITIC, IYTC karšu īpašniekiem)
Informācija: www.git.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV