Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Modes dizaineru nometne festivālā „Līvas ciems"

Daiga Kirhnere, 05.05.2011. 10:06

Festivāla „Līvas ciems" ietvaros, kas norisināsies Liepājā no 20.-22.maijam, šogad pirmo reizi tiks rīkota modes dizaineru nometne. Savu dalību modes dizaineru nometnē ir akceptējuši vairāki Latvijā atzīti modes mākslinieki, kuru darbus un pašu klātbūtni varēs baudīt katrs festivāla apmeklētājs.
Modes dizaineru nometne festivālā „Līvas ciems"

­

Ieva Janelsiņa ar savu jaunāko pavasara/vasaras 2011 kolekciju „Saulriets"- uzmanības centrā ir oraņžā krāsa un klasiskā kostīma detaļas brīvākos ikdienas tērpos. Evita Bula ar kolekcijas nosaukumu „Max-Mix-Age" – tas ir pagājušā gadsimta 60-to, 80-to gadu un mūsdienu modes tendeņču mikslis. Kā arī ar modes mākslinieci Šeilu varēs konsultēties stila jautājumos un modes tendeņču aktualitātēs.

Acīm baudāmu netradicionālās modes un gaismas dizaina performanci sniegs modes māksliniece Elīna Štobe. Šis priekšnesums sevī ietvers stila izrādi ar speciāli veidotiem tērpu modeļiem, gaismu izrādi, video projekcijām kā arī dzīvās un elektroniskās mūzikas sintēzi.

Nometnes ietvaros paredzēti modes demonstrējumi, amata demonstrējumi (izšūšana, modelēšana, stila izveide, u.c.), modes darbnīcas (dažādu aksesuāru un tērpu rotājumu izveide) kā arī modes kolekciju pārdošana.

Katrs festivāla „ Līvas ciems" apmeklētājs varēs sev atrast piemērotāko modes dizaina darbnīcu, kur varēs rast idejas pavasarīgu apģērbu, dizaina elementu iegādei. Kā arī smelties iedvesmu, lai radītu sev, pašrocīgi, kādus modernus aksesuārus vai pavasara garderobes elementus, mājas apstākļos, kļūstot par dizaineru sev pašam. Vai tas nav vilinoši?

Plašāku informāciju par festivālu "Līvas ciems" un tā ietvaros notiekošo modes dizaineru nometni var skatīt pasākuma mājas lapā www.livasciems.lv, kā arī varat sekot jaunumiem http://www.twitter.com/Livasciems .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV