Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Dveins Džonsons stāsta par "Fast & Furious 6"

kinokino.lv, 08.06.2011. 17:30 | komentāri (1)

Aktieris Dveins Džonsons ir pārliecināts, ka franšīzes sestās filmas veidošana sāksies kuru katru mirkli.
Dveins Džonsons stāsta par "Fast & Furious 6"

Pēc dalības aktuālajā "Ātrs un bez žēlastības" filmā, kas guvusi teicamus panākumus un visā pasaulē iekasējusi jau vairāk par $570 miljoniem, Džonsons ar prieku gatavs piedalīties arī nākamajā filmā, un nav šaubu, ka tāda būs. Vai atceraties kadrus pēc piektās filmas beigu titriem?

Par franšīzes sesto filmu jau zināms tas, ka auto pakaļdzīšanās ainu vietā tā vairāk tiks fokusēta uz [banku, kazino utml.] aplaupīšanām jeb tā saucamo heist-movie stilistiku, taču pārējie filmu veidojošie elementi, protams, netiks aizmirsti.

Intervijā Access Hollywood Džonsons saka: „Esmu pārliecināts, ka viņi jau gatavojas sākt jaunās filmas scenārija rakstīšanu," vēlāk piebilstot, ka „labākais par filmu "Ātrs un bez žēlastības 5" panākumiem ir tas, cik ļoti faniem šī filma patīk."

Aktieris esot ļoti ieinteresēts piedalīties turpinājumā, un jokojot piebilst, ka viņa dalībai ir viens nosacījums... „Nu, tas viss ir atkarīgs no tā cik daudz es tajā filmā varētu sagraut."

Šobrīd ar Džonsonu risinās pārrunas par dalību vēl vienā filmā – G.I. JOE 2 – kurā viņš atveidotu varoni vārdā Roadblock. Izklausās iespaidīgi.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Dveins Džonsons filmā "Ātrs un bez žēlastības 5"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV