Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Atklāta filmas "Meitene ar pūķa tetovējumu" mājaslapa

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 11.10.2011. 08:05

Internetā parādījusies mājaslapai, kas veltīta Deivida Finčera gaidāmās filmas "Meitene ar pūķa tetovējumu" faniem, raksta Slashfilm.com.
Atklāta filmas "Meitene ar pūķa tetovējumu" mājaslapa

Jau esam rakstījuši par Deivida Finčera ("Cīņas klubs", "Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu") projektu "Meitene ar pūķa tetovējumu", kas būs viņa versija zviedru rakstnieka Stīga Lārsona triloģijas "Millenium" ekranizācijai. Galvenās lomas filmā atvēlētas aktieriem Deividam Kreigam un Rūnijai Marai.

Šī vērienīga projekta ietvaros arī mārketinga speciālistiem nākas pastrādāt, tāpēc, līdzīgi kā citos projektos rīkojas viņu amatbrāļi, tika atklāta fanu mājaslapa "Mouth Taped Shut", kurā faniem tiek dota iespēja ielūkoties filmas veidošanas aizkulisēs.

Vienā no pēdējiem ierakstiem tiek minēts komponista Trenta Reznora vārds, kurš, visticamāk, iesaistījies filmas skaņu celiņa veidošanā. Iepriekš Trents Reznors rakstījis mūziku filmai "Sociālais tīkls", iegūstot Oskara balvu 83. Oskara balvu pasniegšanas ceremonijā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV