Pirmdiena, 16.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Dārgs, Asja, Asnate, Dāgs;

Likteņdārzam saziedo gandrīz 63 000 latu

EasyGet.lv, 27.03.2012. 10:47

Likteņdārza atbalsta akcijā, kurā tika vākti līdzekļi Likteņdārza amfiteātra tālākai būvniecībai, kopumā saziedoti gandrīz Ls 63 000, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.
Likteņdārzam saziedo gandrīz 63 000 latu

Šī summa aptver koncerta biļešu tirdzniecībā, privātos ziedojumos un mākslas darbu izsolē, kā arī Latvijas Televīzijas piektdienas vakarā un sestdien pārraidītā koncerta „Latviešu mūzikas dārzs " laikā saziedotos līdzekļus, zvanot uz ziedojuma tālruni.

Kā iepriekš ziņots, Likteņdārza atbalsta koncerts „Latviešu mūzikas dārzs" norisinājās Latvijas Nacionālajā operā (LNO) 20. martā, bet LTV to rādīja 23. marta vakarā un atkārtojumā sestdien, 24. martā. Likteņdārzam veltītajā koncertā mākslinieki uzstājās bez atlīdzības.

Kokneses fonds ir iecerējis šādus pasākumus martā rīkot katru gadu līdz pat 2018. gadam. To mērķis – kļūt par vienu no nozīmīgākajiem Latvijas notikumiem mākslā un kultūrā, uzaicināt uzstāties Latvijā un ārzemēs atzītus Latvijas mūziķus, kā arī aicināt piedalīties mākslas izsolē izcilākos Latvijas un arī ārzemju māksliniekus. Latvijas Televīzijai ir gods piedalīties šajā labdarības pasākumā un piedāvāt arī skatītājiem sekot līdzi Likteņdārza tapšanai.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV