Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Top biogrāfiskā filma par Džimiju Hendriksu

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 18.06.2012. 15:31

Džons Ridlijs uzņem biogrāfisko stāstu par Džimiju Hendriksu un grupas Rolling Stones veidošanos, kuras aktieru sastāvam tikko pievienojies britu aktieris Ešlijs Čārlzs.
Top biogrāfiskā filma par Džimiju Hendriksu

"All Is By My Side" tiek veidota kinokompānijas Darko Entertainment paspārnē. Jaunais aktieris Čārlzs, kurš iepriekš bijis redzams tikai Gabriēla Paka 2010. gada īsfilmā "White Bufallo" (stāsts par jaunu vīrieti, kurš atgriežas no Irākas un mēģina atkal iejusties civilajā dzīvē), Ridlija filmā pievienosies vairākiem pieredzējušiem aktieriem, ieskaitot Imogenu Pūtsu ("Piektdienas nakts", "28 dienas vēlāk"), Heiliju Atvelu ("Kapteinis amerika: Pirmais atriebējs") un Andrē Bendžaminu, kurš atveidos pašu Hendriksu.

Haeilija Atvela būs redzama Lindas Kītas – Kīta Ričardsa (Ešlijs Čārlzs) meitenes lomā, kura atklāja Hendriksu, uzstājoties kādā naktsklubā, un apgalvoja, ka iedevusi viņam Ričardsa Fender Stratocaster ģitāru un viņa demo ierakstu, kurā Tims Rouzs izpilda „Hey Joe", kas kļuva par Hendriksa pirmo hītu.

Savā memuārā „Life" Ričards aprakstījis arī to, kā Hendriks, iespējams, salauzis Kītas sirdi, kamēr viņa to pašu nodarījusi pašam Ričardsam, kurš, iespējams, arī būs redzams gaidāmajā filmā.

Ridlijs ir arī kinofilmas scenārija autors, un kinolentes ekranizācija plānota nākamajā gadā.

Ziņa publicēta sadarībā ar kinokino.lv.

Foto: Džimijs Hendrikss. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV