Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Deivids Finčers un Džeikobs Estess uzņems "IOU"

Jelizaveta Simanoviča, kinokino.lv, 26.06.2012. 17:53

Džeikobs Ārons Estess un Deivids Finčers kinokompānijas Media Rights Capital paspārnē uzņems jaunu trilleri ar nosaukumu "IOU" (I Owe You), raksta The Hollywood Reporter.
Deivids Finčers un Džeikobs Estess uzņems "IOU"

Filma tiks uzņemta pēc Maikla Arlena Rosa scenārija, taču stāsta detaļas un vispārējais virziens pagaidām netiek izpausti. Viens no pēdējiem Rosa scenārijiem tapa 2006. gada filmai "Turistas", kas stāsta par kādu jaunu tūristu grupu, kuru brīvdienas ātri vien tiek sabojātas, kad autobusa avārijas rezultātā viņi tiek pamesti attālā Brazīlijas lauku teritorijā, kur slēpjas draudoši noslēpumi.

Estess pilnmetrāžas filmu režijā ir salīdzinoši nepieredzējis - viņa kontā šobrīd ir divas filmas – "Mean Creek" un "The Details", pirmā no kurām savu pirmizrādi piedzīvoja 2004. gada Sandensas filmu festivālā, pēcāk nonākot Kannās, un saņemot divas Independent Spirit balvas.

Finčers ("Meitene ar pūķa tetovējumu", "Sociālais tīkls") filmu producēs, paralēli strādājot arī pie MRC veidotās House of cards produkcijas.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Deivids Finčers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV