Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Raidījumā „Remarka": muzikāli teatrāla saruna ar virtuves kabarē apvienību „Gapoljeri"

EasyGet.lv, 13.07.2012. 10:03

Sestdien, 14. jūlijā, Latvijas Universitātes radio NABA ēterā no plkst. 14.00 līdz plkst. 15.00 skanēs raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka". Raidījumā viesosies virtuves kabarē apvienības „Gapoljeri" pārstāvji - aktieri Kristiāns Kareļins un Artis Drozdovs, informē raidījuma „Remarka" vadītāja Kitija Balcare.
Raidījumā „Remarka": muzikāli teatrāla saruna ar virtuves kabarē apvienību „Gapoljeri"

Abi jaunie aktieri, kas piedalījās Vislatvijas aktieru-DJ cīņu finālā (kur uzvarējusi draudzība) gan stāstīs par savām muzikāli teatrālajām gaitām, gan priecēs klausītājus ar pašu izvēlētām un radītām muzikālām kompozīcijām no „Gapoljeri" repertuāra un no DJ cīņu krājumiem.

Apvienības „Gapoljeri" sastāvu veido Latvijas Nacionālā teātra aktieri - Kristians Kareļins (vokāls), Kaspars Aniņš (ģitāra), Artis Drozdovs (basģitāra), kā arī Normans Bārbals (bungas), Māris Kurtiņš (ģitāra) un Normunds Zālamans (ģitāra).

Kā paši aktieri atzīst, tad „Gapoljeri" ir muzikāli noskaņoti teatrāļi, kuru kopīgā sadarbība aizsākās pirms diviem gadiem. Galaproduktu paši grupas pārstāvji raksturo kā pozitīvu lādiņu, ietērptu kvalitatīvā muzikālā pavadījumā. „Gapoljeri" katrreiz iepriecina skatītājus ar īpašu šova programmu, skatuves tērpiem, neizsīkstošiem pārsteigumiem un oriģināldziesmām par aktuālām sadzīves tēmām, kuru pavadījumā visi aicināti ļauties nevaldāmām dejām un dziedāt skaļi līdzi.

Tāpat raidījumā „Remarka" būs iespēja dzirdēt aktualitātes, kas gaidāmas jūlija otrajā pusē un kas svarīgas teātramīļiem un teātra profesionāļiem.

Raidījumu veido un vada Lauma Brežģe un Kitija Balcare.

Nākamais raidījums „Remarka" būs klausāms 28. jūlijā.

Raidījums par teātra procesiem un skatuves dzīvi Latvijā „Remarka" Radio NABA viļņos skan katru otro nedēļu, sestdienās no plkst. 14.00 līdz plkst. 15.00. Ar raidījuma ierakstiem var iepazīties Radio NABA raidījumu arhīvā www.radionaba.lv. Sekot raidījuma „Remarka" aktualitātēm un atstāt savas remarkas par dzirdēto un par būtisko var gan raidījuma Twitter profilā @TeRemarka, gan informatīvajā lapā Facebook.com/TeRemarka.

Radio NABA iespējams klausīties gan radio viļņos 93,1 FM, gan tiešsaistē www.radionaba.lv.

Foto: Apvienība „Gapoljeri". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV