Piecdesmittrešā un jaunās sezonas atklāšanas izstāde „Istabā” izvērtās par garšu, smaržu un krāsu baudījumu visas dienas garumā. Tos, kam šajā dienā nebija laika vai iespējas vērot un iesaistīties kulinārajā maratonā, varētu priecēt fakts, ka akcija nebija tikai Sirmā īsa vizīte vecajās darba telpās (savulaik tieši Mārtiņš Sirmais „Istabā” radīja „Bufeti bez ēdienkartes”, kur ēdiens tapa nevis pēc ierastas programmas, bet pēc individuālas sarunas ar apmeklētāju).
No septembra Mārtiņš Sirmais kopā ar palīgiem – Valdi Matveju, Aigaru Celmu un Uldi Brūderu atgriežas „Istabas” bufetē ar jaunām idejām un jaunā statusā – ne vien kā galvenais šefpavārs, bet arī bufetes apsaimniekotājs, solot kulinārus pārsteigumus (mākslas) gardēžiem.
Kultūra un māksla » Izstādes
Mārtiņa Sirmā ēdienkarte uz galerijas „Istaba” sienām
Ingrīda Ivane, 02.09.2008. 20:41 | komentāri (2)
Cepta vistiņa zelta rāmī un „vidējais latvietis”, ka sastāv no garšaugu buntītes un ķiplokgalvas, reņģītes uz goda plāksnes un sulīgas kazeņu krelles – šādas ainas 1.septembrī bija vērojamas galerijā „Istaba”, kur savu meistarību rādīja pavārs Mārtiņš Sirmais.
Lasi vēl...