"Tendence samazināt sāls saturu pārtikas produktos pašlaik ir aktuāla visā Eiropas Savienībā. Tā kā esam salīdzinoši neliels ražotājs, tad jaunākajām dzīvesstila tendencēm varam piemēroties ātrāk par globālajiem konglomerātiem. Jaunie "EGO" čipsi ir ar viszemāko sāls saturu Latvijā, tādējādi mēs radām reālu izvēles alternatīvu tiem pircējiem, kas vēlas lietot uzkodas ar zemāku sāls saturu," uzsver Valdis Blūms, AS "Latfood" valdes priekšsēdētājs.
"EGO" čipsos sāls daudzums ir mazāk nekā 1.25g uz 100g čipsu, kas “EGO” čipsus padara par mazsālītākajiem un ar garšu bagātākajiem čipsiem Latvijā. Vienlaikus, "EGO" čipsu šķēlītes ir īpaši plānas, kas tās padara kraukšķīgākas, un ēšanas laikā ļauj daudz labāk izjust čipsu spilgto garšu. Pircēju ērtībai jaunajiem čipsiem ir ērts, no sāniem atverams iepakojums, tādējādi čipsus no paciņas var paņemt ērtāk un rokas mazāk aplīp ar garšvielām. Īpašais iepakojums arī ļauj ērtāk pacienāt savus draugus.
AS "Latfood" ražotie kartupeļu čipsi tiek ražoti tikai no Latvijā speciāli audzētiem kartupeļiem, ko nodrošina gandrīz 30 Latvijas zemnieku saimniecības, ar kurām AS "Latfood" sadarbojas jau vairāk nekā 10 gadus. 2008. gadā AS "Latfood" no Latvijas zemnieku saimniecībām iepirka 12 tūkstošus tonnu kartupeļu.
Par AS "Latfood"
AS “Latfood” ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā, saglabājot aptuveni 40% lielu tirgus daļu. AS "Latfood" dibināta 1993. gadā. Tās specializācija ir kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražošana. Uzņēmuma produkcija Latvijā galvenokārt tiek realizēta ar zīmolu "Ādažu čipsi", bet eksporta valstīs ar zīmolu "Taffel". AS “Latfood” produkcija tiek eksportēta uz Baltijas valstīm, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.cipsi.lv
Latvijā un pasaulē » Sadzīve
AS „Latfood” piedāvā jaunos „EGO” čipsus ar viszemāko sāls saturu
Maija Dulle, 03.03.2009. 15:45 | komentāri (7)
Latvijā vispopulārāko kartupeļu čipsu "Ādažu čipsi" ražotājs, ir izstrādājis un pašlaik tirgū piedāvā jaunos "EGO" kartupeļu čipsus ar viszemāko sāls saturu kartupeļu čipsu segmentā. Jaunie "EGO" čipsi ražoti no Latvijā audzētiem kartupeļiem, un tie pieejami ar pircēju ļoti iecienītajām svaigu lociņu un siera-krējuma garšām.