Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Olga Rajecka dāvā muzikālu sveicienu Rīdzenes ielas apmeklētājiem

Elija Krauze, 04.12.2009. 09:18

Vakar, 3. decembrī, GALERIJA CENTRS visus Rīdzenes ielas apmeklētājus priecēja ar sirsnīgu Ziemassvētku ieskaņas pasākumu. Pasākumā tika atklāta lielizmēra piparkūku izstāde ‘’Rīdzenes ielas piparkūku sirds ceļojums’’, kas tapusi sadarbībā ar Iļģuciema maiznīcu konditoreju, un Ziemassvētku gardumu tirdziņš. Savus sveicienus pasākuma apmeklētājiem sniedza arī dziedātāja Olga Rajecka ar vokālās studijas bērniem un Rīgas domes izpilddirektors Juris Radzēvičs.
Olga Rajecka dāvā muzikālu sveicienu Rīdzenes ielas apmeklētājiem

Dažas no izstādē izvietotajām piparkūku figūriņām dekorējuši VSIA “Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas” mazie pacienti īpašā Rūķu piparkūku rotāšanas darbnīcas laikā kopā ar Iļģuciema maiznīcu konditoreju.

„Ziemassvētki ir laiks, kad cilvēki kļūst labestīgāki, smaidīgāki un ienākot GALERIJĀ CENTRS, ir skaidrs - Ziemassvētki ir klāt. Mēs ticam, ka piparkūku un mandeļu smarža, svētku mūzika un Ziemassvētku vecīša smaids sasildīs ikvienu, kurš iegriezīsies Rīdzenes ielā”, stāsta Zita Siliņa, tirdzniecības centra GALERIJA CENTRS vadītāja.

Ziemassvētku tirdziņš uz Rīdzenes ielas darbosies līdz pat 24. decembrim. Tajā varēs iegādāties un nobaudīt dažādus gardumus – piparkūkas, grauzdētas mandeles, medu, žāvētus augļus, Lāču maizīti un citus našķus. Tāpat līdz pat Ziemassvētkiem būs apskatāma arī piparkūku izstāde.

“Lāču maizes stendā ikviens par daudz pieejamākām cenām varēs iegādāties augstākās kvalitātes produktus – piparkūkas, saliekamās piparkūku mājiņas, iecienītāko “Lāču” maizi un jauno Eko maizi. Tāpat katru dienu tirdziņa apmeklētāji varēs nogaršot kādu no mūsu piedāvātajiem produktiem. Jaukas dāvanas saviem mīļajiem varēs atrast ikviens,” stāsta Inese Liekne, “Lāču” maizes mazumtirdzniecības un izklaides vadītāja.

“Tirgosim grauzdētas mandeles, kas apceptas garšvielās pēc Viduslaiku receptēm. Mazie saldummīļi noteikti priecāsies par cukurgailīšiem, kuri pagatavoti, neizmantojot konservantus. Mandeles tirgosim gan ērtās papīra turziņās, gan lina maisiņos, kas ļoti labi noderēs kā dāvana tuvajiem Ziemassvētkos”, stāsta Inna Kotlikova,, SIA "Hansa Gold" valdes locekle.

„Iļģuciema Maiznīcas Konditorejas stends savus pircējus sagaida ar svētku noformējumā ietērptām gardām piparkūkām: cukurotiem rakstiem rotātām piparkūku sirsniņām, jautriem zābaciņiem, piparkūku eņģelīšiem un Kraukšķīšiem no bērnības pasaku grāmatām. Kā katru gadu, mūsu pircējiem būs iespēja iegādāties gardo Svētku kēksu, kas bagātināts ar īpašām Ziemassvētku garšvielām. Mūsu meistaru roku darbs Jūsu svētku sajūtām” , stāsta Jolanta Grāmatniece, Iļģuciema Maiznīcas konditorejas mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja.

„Saldi rūgtenā dzērveņu garša, cidoniju aromāts un melleņu košā krāsa - mūsu sulas, sīrupi un žāvētie augļi lieliski papildinās un rotās ikvienu svētku galdu, radīs īstu ziemas noskaņu un stiprinās veselību. Tepat Latvijā audzētās ogas tiek gatavotas ar mīlestību un tiek apstrādātas, maksimāli saglabājot tajās visu vērtīgo, ko mums sniedz daba”, uzsver Jānis Bierands, ZS „Strēlnieki” pārstāvis.

"Daugmales Jāņa bišu medus" piedāvās 8-10 medus veidus ar atšķirīgām garšas un sastāva niansēm, ziedputekšņus, bišu maizi, arī propolisu, kas šobrīd īpaši palīdzēs veselības stiprināšanai. Jauka dāvana būs komplekts "Tavai veselībai", arī rieksti un dzērvenes liepziedu medū vai dabīgas bišu vaska sveces. Apmeklētāju priekam no „Medus istabas” pie mums atlidos arī čaklā Daugmales Jāņa medus bite”, stāsta Jānis Suluturs, SZ „Dorītes” pārstāvis.

Muzikālie priekšnesumi un Ziemassvētku vecītis Rīdzenes ielā būs arī 4. un 5. decembrī, 11. un 12.decembrī, 18. un 19.decembrī, 22. un 23.decembrī (piektdienās un darba dienās no plkst. 16:00 līdz 19:00, sestdienās no plkst. 14:00 līdz 17:00).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV