Latvijas alus ražotājs „Piebalgas alus” uzsāk dzeramā ūdens ,,Piebalga’’ ražošanu un tirdzniecību visā Latvijā. Ūdens ir iegūts no artēziskā dziļurbuma 140 metru dziļumā tam ir patīkama garša. Dzeramo ūdeni ,,Piebalga’’ ir ieteicams lietot ikdienā, mājās pagatavojot ēdienus un dzērienus, rūpējoties par savu un tuvinieku veselību un pozitīvu noskaņojumu.
„Piebalgas Alus produkciju jau sen pazīst Latvijā, bet tikai pagājušā gada nogalē esam uzsākuši savas produkcijas eksportu uz Igauniju. SIA ,,Ogu maize’’ veikals Tallinā arī ir viens no pirmajiem veikaliem, kurš ir iegādājies no mums arī jauno produktu. Tāpat ļoti ceram, ka Latvijas tirgotāji izrādīs atsaucību, iekļaujot šo produktu savā sortimentā,” uzsver „Piebalgas Alus” Tirdzniecības vadītājs Oskars Liepiņš. Viņš atgādina sen zināmu patiesību, ka labu alu var darīt tikai no ļoti laba ūdens, un tas ir bijis par vienu no galvenajiem iemesliem pārliecībai, ka jāuzsāk jaunā produkta attīstīšana.
„Piebalgas Alus” ir alus darītava, kas sākusi darbu 1989.gadā un Latvijas laba alus cienītājiem piedāvā vairākas lieliskas alus šķirnes, ko pozitīvi novērtējuši cilvēki Latvijā un Igaunijā. Uzņēmuma ražotne atrodas Jaunpiebalgas novadā: Latvijas vēsturiskajā reģionā, kur notikumus vijuši brāļu Kaudzīšu romāna „Mērnieku laiki” varoņi. „Piebalgas alus” piedāvā alus šķirnes dažādiem dzīves gadījumiem: „Mednieku alus”, „Jubilejas”, „Senču”, „Piebalgas, kā arī tumšo „Lux”. 2010.gada marta sākumā „Piebalgas alus” uzsāka „Dzeramā ūdens” ražošanu.
Latvijā un pasaulē » Sadzīve
Alus darītava „Piebalgas alus” uzsāk jauna produkta ražošanu
Oskars Liepiņš, 09.03.2010. 15:36
Latvijas alus ražotājs „Piebalgas alus” uzsāk dzeramā ūdens ,,Piebalga’’ ražošanu un tirdzniecību visā Latvijā. Ūdens ir iegūts no artēziskā dziļurbuma 140 metru dziļumā tam ir patīkama garša. Dzeramo ūdeni ,,Piebalga’’ ir ieteicams lietot ikdienā, mājās pagatavojot ēdienus un dzērienus, rūpējoties par savu un tuvinieku veselību un pozitīvu noskaņojumu.