Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Latvijas Televīzija plaši atspoguļos Lielās Talkas norisi

Ieviņa Ancena, 13.04.2010. 09:19

Pēc nepilnām divām nedēļām – sestdien, 24. aprīlī, Latvijas iedzīvotājus vienos Lielā Talka. Tās norisi Latvijas Televīzija atspoguļos piecos Ziņu dienesta gatavotajos speciālizlaidumos.

„Šim projektam Latvijas Televīzija izvēlējusies daudznozīmīgu moto - „DARĀM KOPĀ ZIEDOšai LATVIJAI”, ar vārdu spēles palīdzību uzsverot mūsu idejas būtību: Latvijai ir jākļūst par ziedošu valsti, un šī mērķa īstenošanai katram valsts iedzīvotājam jāziedo savs darbs, rūpes un idejas Latvijas sakopšanai gan fiziski, gan garīgi. Un ne jau tikai talkas dienās,” uzsver LTV ģenerāldirektors Edgars Kots.

LTV1 talkas norisi atspoguļos visas dienas garumā. Pirmā tiešraide paredzēta jau plkst. 10.00, kurā stāstīsim par Lielās Talkas uzsākšanu gan Rīgā, gan Latvijas novados - Liepājā, Nīcā, Cēsīs, Priekuļos, Bauskā, Iecavā un Līvānos. Turpmākās tiešraides ēterā būs plkst. 12.00, 13.00, 14.00 un 15.00. 

„Rādīsim, ko talcinieki paveikuši Mežaparkā un Mārupītes talkā Bieriņos, būsim klāt arī kāda Rīgas nama iekšpagalma pārvērtībās, kļūstot par dzīvespriecīgu un sakoptu bērnu rotaļu laukumu,” par talkas atspoguļošanu galvaspilsētā stāsta LTV1 informatīvi dokumentālo raidījumu satura redaktore Sarmīte Plūme. 

Tiešraides no LTV1 studijas vadīs žurnālists Gundars Rēders, kurš sazināsies ar kolēģiem talkas norises vietās. Studijā viesosies arī Lielās Talkas organizatori, kas palīdzēs izvēlēties strādāšanas vietu tiem talciniekiem, kuri vēl nebūs izlēmuši, kurp doties. 

Latvijas Televīzija aicina: DARĀM KOPĀ ZIEDOšai LATVIJAI!

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV