Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

STOCKMANN Trakās Dienas solās būt vēl trakākas

Annika Dāvidsone, 13.04.2010. 13:28

Šogad universālveikalā Stockmann Trakās Dienas solās būt vēl trakākas.  Stockmann īpaši ir padomājis par reģionos un ārpus Rīgas dzīvojošajiem un sadarbībā ar A/s „Pasažieru vilciens” pasažieriem no 14. līdz 18. aprīlim piedāvā iespēju atgūt naudu par atpakaļceļa biļeti, ja iegādāta biļete turp un atpakaļ un veikts pirkums universālveikalā „Stockmann” Trakajās Dienās.
STOCKMANN Trakās Dienas solās būt vēl trakākas

Šogad Stockmann Trakās Dienas vēl trakākas, vēl garākas, tagad piecas dienas jau no 14.aprīļa 8:00 līdz pat 18.aprīļa 22:00. Nepalaidiet garām īstās un vienīgās Trakās Dienas, jo nākamās būs tikai pēc pus gada!

Universālveikalā „Stockmann” Trako Dienu ietvaros vilciena pasažieriem tiek piedāvāta atmaksāta mājupceļa biļete, ja veikts pirkums virs 10 latiem. Pasažieriem arī nebūs papildus jāiegādājas bagāžas biļete, ja veikts liels pirkums un tas pārsniedz pieļaujamās bagāžas izmēru. 

Informācija par priekšrocībām pasažieriem Stockmann Trakajās Dienās ir izvietota arī 12 stacijās visā Latvijā. Tāpat vilcienos līdz 14.aprīlim ir sastopami Trako Dienu spoki, kas  informē par Trakajām Dienām un iespēju atgūt atpakaļceļa biļetes naudu. Informācija pieejama arī http://www.trakasdienas.lv

Jau no 6. aprīļa pa Latviju kursē elektrovilciens Spoks http://www.youtube.com/watch?v=ROjl47SXDDE&feature=player_embedded. 

Ar ko atšķiras no parastas izpārdošanas?

 

Trako Dienu pamatidejas:

1.Trakas cenas

2.Tagad 5 dienas

3.Katru dienu jaunas preces

4.Tikai Trakajām Dienām iepirktas preces

Šīs akcijas ietvaros netiek piešķirtas atlaides jau esošām precēm vai iepirktas preces, kurām pēc tam tiek piešķirtas atlaides. Tieši šai akcijai tiek iegādātas preces par īpaši izdevīgām cenām, turklāt katru trako dienu tiek piedāvātas jaunas preces un visas Trako Dienu preces ir nopērkamas tikai līdz pēdējās  Trakās Dienas vakaram. 

STOCKMANN ir viens no Somijā dibinātā STOCKMANN koncerna zīmoliem. Latvijā universālveikals strādā kopš 2003. gada. Veikala koncepcijā iekļauta pārtikas nodaļa, apģērbi sievietēm, vīriešiem un bērniem, kosmētika, kā arī preces mājai.

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV