Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

Veiksmīgi noslēgusies labdarības projekta „Pabarosim bērnus!” Lieldienu akcija

Matīss Barkovskis un Oskars Barkovskis, 14.04.2010. 13:27

Skolēnu biedrība „Eurika” izsaka vissirsnīgāko pateicību ikvienam, kurš piedalījās labdarības projekta „Pabarosim bērnus!” Lieldienu akcijā, tādējādi palīdzot nodrošināt šī brīža ekonomiskās situācijas rezultātā grūtībās nonākušos līdzcilvēkus ar Lieldienu pārtikas groziņiem. 
Veiksmīgi noslēgusies labdarības projekta „Pabarosim bērnus!” Lieldienu akcija

Pateicības ziedotājiem : http://www.eurika.lv/pabarotb/sanemeji.html

Par šī gada martā saziedotajiem līdzekļiem iegādājāmies dažādus veselīgus un ilgtermiņā lietojamus pārtikas produktus (rīsus, griķus, makaronus, sāli, cukuru, miltus, auzu pārslas). Tos kopā ar komercsabiedrības „Hanzas Maiznīca” piešķirto maizi un mūsu pašu krāsotām Lieldienu olām izvadājām 540 bērniem no 167 ģimenēm dažādos Latvijas nostūros, Krapē, Lēdmanē, Pļaviņās, Rīgā, Piņķos. 

Sandra Stepāne no Pļaviņām, pateikdamās par saziedoto pārtiku, uzsver, ka šajā laikā jebkura veida palīdzība ir ļoti nozīmīga, kritiskā stāvoklī atrodas daudzas ģimenes, kurām nav ienākumu, un tikai ar līdzcilvēku palīdzību iespējams pārdzīvot grūtākos brīžus. Sandras ģimene ir sešu cilvēku liela – viņai un vīram ir četri bērni, un kaut arī, pēc gada, kas pavadīts darba meklējumos, vīrs atkal strādā, pagaidām ienākumi nav pietiekami, lai varētu nomaksāt rēķinus un paēst. „Kaut arī vīrs tagad strādā, mēs nevaram uzreiz izķepuroties, ir lieli parādi par komunālajiem maksājumiem, nauda nepieciešama arī, lai laistu divus no bērniņiem skolā. Vecākajam bērnam ir desmit gadu, jaunākajam maijā būs divi,” stāsta Sandra, piebilstot, ka ģimenei nav neviena, kas varētu palīdzēt, radiem pašiem nepieciešams atbalsts. „Krīzi šodien droši vien izjūt praktiski visi, līdz ar to arī mūsu ģimenē tā ir pasliktinājusi situāciju. Kaut kādā mērā cerība uz labāko nākotni man ir, taču nespēju noticēt, ka pienāks laiks, kad viss uzlabosies.”

Vairāk stāsti apskatāmi: http://www.eurika.lv/pabarotb/stasti.html 

Biedrības vārdā izsakām arī lielu pateicību SIA „Lido”, kas iesaistījās šajā akcijā un Atpūtas centrā pasniedza Lieldienu pusdienas 50 trūkumā nonākušiem cilvēkiem, iepriecinot tostarp 42 bērnus. Aicinām arī turpmāk ikvienu labas sirds cilvēku iesaistīties projektā „Pabarosim bērnus!” un atbalstīt tos, kuriem palīdzība nepieciešama nekavējoties! Uzņēmumi, kam ir iespēja piešķirt savu produkciju, lūdzam sazināties ar mums pa tālruni 29828387

Tāpat aicinām atsaukties privātpersonas, kurām būtu vēlme dalīties ar kādu grāmatu, rotaļlietu vai pašu izaudzētiem dārzeņiem, augļiem, nogādājot to pašiem mūsu ieteiktajām ģimenēm vai ar „Eurika” starpniecību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV