Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Polijas prezidenta bēru ceremonija būs skatāma LTV1 tiešraidē

Ieviņa Ancena, 14.04.2010. 17:49

Svētdien, 18. aprīlī, Polijas pilsētā Krakovā notiks atvadīšanās no traģiskajā aviokatastrofā bojā gājušā Polijas prezidenta Leha Kačiņska un viņa dzīvesbiedres Marijas Kačiņskas. Bēru ceremonija, kā arī vēl citas piemiņas pārraides tiešraidē būs skatāmas Latvijas Televīzijas 1. kanālā (LTV1). 

Plkst. 12:00 LTV1 un arī Latvijas Televīzijas 7. kanāla (LTV7) ēterā būs triju minūšu ilgs klusuma brīdis, kas visā valstī izsludināts Polijas traģēdijas piemiņai.

Plkst. 12:03 tiešraidē no Rīgas Svētā Jēkaba katedrāles sāksies piemiņas dievkalpojums. To vadīs kardināls Jānis Pujats. 

No plkst. 14:30 LTV1 studijā būs Polijas vēstnieks Latvijā Ježijs Mareks Novakovskis un citi viesi, kas skatītājus noskaņos gaidāmajai atvadu ceremonijai. 

No plkst. 15:00 sāksies bēru ceremonijas tiešraide no Krakovas, kur Polijas tauta atvadīsies no Polijas Republikas prezidenta Leha Kačiņska un viņa dzīvesbiedres Marijas Kačiņskas. 

Tiešraide orientējoši paredzēta līdz plkst. 17:50. 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV