Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

"Otrā elpa" aicina uz viena gada jubileju

"Otrā Elpa" Ideju partneru fonds, 16.04.2010. 13:52

No 19.-23.aprīlim veselu nedēļu labdarības veikals "Otrā elpa" atzīmēs savu gada jubileju, piedāvājot apmeklēt dažādus interesantus pasākumus. Tāpat visu nedēļu klientus priecēs 50% atlaide visām veikala precēm.

 

19. - 23. APRĪLIS - LABO DARBU IZSOLE

No 19. - 23.aprīlim "Otrās elpas" apmeklētājiem vairāksolīšanai par draudzīgām sākuma cenām būs pieejami tādi interesanti priekšmeti kā senlaicīga kumode, ģitāra, klarnete, porcelāna lelles, Renāra Kaupera žakete, vērtīgas grāmatas, pērļu rotaslietu komplekts un citi retro priekšmeti. Izsoles ienākumi kā parasti tiks novirzīti "Ideju partneru fonda" labdarības iniciatīvām. Solīšana turpināsies līdz 23.aprīļa plkst. 18:30, kad Karaliskā improvizācijas teātra pārstāvis Varis Klausītājs paziņos uzvarētājus ar vislielāko solīto summu.

19.APRĪLIS - FILOZOFIJAS PĒCPUSDIENA

19.aprīlī no plkst. 17.30 - 18.30 turpināsies filozofijas diskusiju cikls ar tēmu "Amerikāņu pragmatisms". Sāstīs: Atis Zakatistovs Phd. Pielietojums: profesionālā vidē vai mājas apstākļos. Ieeja bez maksas visiem interesentiem.

20.APRĪLIS - JOGAS NODARBĪBA

20.aprīlī no plkst. 19.00 - 20.00 IEELPOSIM DZĪVI! "Otrā elpa" aicina uz jogas iepazīšanās nodarbību, kas turpmāk notiks katru otrdienu un ceturtdienu no 19.00 - 20.00. Mācīsimies apgūt elpošanas un meditācijas tehnikas, kustības un statiskās pozas, lai atklātu savo radošo potenciālu, pilnveidotu ķermeni, prātu un būtu veselīgi. Nodarības vadīs pieredzējusi jogas pasniedzēja Natālija Gorohova, kas pati ar jogu nodarbojas jau no pusaudža gadiem. Pirmā nodarbība - bez maksas!

21.APRĪLIS - BROŠU DARBNĪCA

21.aprīlī no plkst.18.00 visi laipni gaidīti uz otro brošu darināšanas darbnīcu, kuru vadīs rokdarbnieces Jana Jankovska un Dace Rubīna, mācot dažādas brošu veidošanas tehnikas. Izmantosim otrreizējās pārstrādes materiālus un piešķirsim lietām otro elpu! Uz darbnīcu vēlams pieteikties līdz 21.aprīlim. Dalība par ziedojumiem.

22.APRĪLIS - ŽORŽA SIKSNAS KONCERTS

22.aprīlī plkst.18.30 īpašu koncertu "Otrās elpas" apmeklētājiem sniegs leģendārais estrādes mākslinieks ŽORŽA SIKSNA! Otro elpu Žorža Siksnas izpildījumā piedzīvos gan iemīļotas latviešu estrādes dziesmas, gan arī klasiskā mūzika. Ieeja par ziedojumiem.

23.APRĪLIS - DZIMŠANAS DIENAS SVINĪBAS

23.aprīlī "Otrās elpas" klientus visu dienu gaidīs patīkami pārsteigumi, dāvanas, kā arī ielūgumi uz Karaliskā Improvizācijas teātra izrādēm, bet no plkst. 18.00 ar saksafona skaņām veikala apmeklētājus priecēs lieliskais saksofonists NIKS GOTHAMS, kā arī īpašā pavasara bole un dzimšanas dienas kūka! Plkst. 18.30 "klusās" labdarības izsoles "mēmo" noslēgumu vadīs improvizators Varis Klausītājs, bet plkst. 19.00 skaņu atvarā apmeklētājus turpinās ieraut grupa NiMo - Nika Gothama un DJ MONSTA sastāvā.

Visi laipni aicināti pievienoties "Otrās elpas" dzimšanas dienas svinībām!

MŪSU DRAUGI UN ATBALSTĪTĀJI:

Berga Bazārs, nodrošinot bezmaksas tirdzniecības platību; Kanādas vēstniecība; Emergency SIA; ZAB Klavins & Slaidins LAWIN; Pica Lulū, Coppa LTD, KATE SIA, Freko SIA, Grifs AG, Pupu maiss IK, Anda 2, Henkel Latvia, Latvijas Nacionālais Teātris, Zaļā Brīvība, Baltā pirts, KMC Lauska, T-BODE, KIT, Herman’s Casa, Roberts Books, Muhamors, NicePlace.lv, viss.lv, ekopreces.lv, davanuserviss.lv, 530 individuāli ziedotāji, kā arī brīvprātīgie.

Papildu informācija:

Marijas iela 13/1, Rīga, LV-1050.

T. 67287172 / 26959591

elpa@otraelpa.lv

www.otraelpa.lv

http://twitter.com/Otra_elpa

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV