Piektdiena, 18.Oktobris 2024. » Vārdadienas svin: Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends;

BezRindas.lv uzsāk pasākumu biļešu pārdošanu ar SMS palīdzību

Kārlis Andersons, 16.04.2010. 14:27

Šodien, 16.aprīlī ir uzsākta biļešu tirdzniecība ar SMS palīdzību uz “Perkusionistu Festivālu 2010”. Šis pakalpojums ir ieviests norēķinu sistēmas “Mobilly” un biļešu tirgotāja “Bezrindas.lv” sadarbības ietvaros.

“Perkusionistu Festivāls 2010”, kas šī gada 28. aprīlī norisināsies Pludmales sporta centrā “Brazīlija”, ir pirmais pasākums, uz kuru ir iespējams iegādāties biļetes šādā veidā. Šī pasākuma kods ir BR1. Lai iegādātos divas biļetes uz “Perkusionistu Festivālu 2010”, “Mobilly” klientiem ir jāsūta īsziņa ar tekstu “BR1 2” uz numuru 1859.

Kārlis Andersons, “Mobilly” norēķinu sistēmas vadītājs: “Esmu priecīgs, ka mums ir izdevies uzsākt sadarbību ar “Bezrindas.lv”, tādējādi piedāvājot saviem klientiem unikālu iespēju - ar vienas īsziņas palīdzību nopirkt biļetes un saņemt tās savā e-pastā.”

“Patlaban mēs aktīvi strādājam pie “Bezrindas.lv” pakalpojumu attīstības un biļešu iegāde ar SMS palīdzību ir viens no pirmajiem jauninājumiem, ar kuriem mēs plānojam nodrošināt gan vislabāko biļešu pārdošanas pakalpojumu Pasākumu organizatoriem, gan arī visērtākās un plašākās biļešu iegādes iespējas pasākumu apmeklētājiem. Šādā veidā - ar SMS palīdzību pirkt biļetes ir ļoti ērti un ātri, līdz ar to paredzu, ka šo iespēju novērtēs gan “Bezrindas.lv”, gan arī “Mobilly” klienti,” komentē “Bezrindas.lv” vadītājs Gatis Sprūds.

Turpmāk katram pasākumam, uz kuru būs iespējams iegādāties biļetes ar SMS, tiks piešķirts kods. Lai nopirktu biļeti, klientam atliks tikai nosūtīt īsziņu ar pasākuma kodu un vēlamo biļešu skaitu. Saņemot īsziņu, “Mobilly” veiks norēķinu un “Bezrindas.lv” parūpēsies, lai nopirktās biļetes tiktu nogādātas uz klienta epastu. Gadījumā, ja “Mobilly” klienta epasts nebūs norādīts, tad “Bezrindas.lv” vispirms sazināsies ar pircēju, lai precizētu nepieciešamo informāciju.

Par Mobilly

Mobilly ir norēķinu sistēma, kas sniedz iespēju veikt maksājumus ar īsziņu un internetā. Mobilly mērķis ir nodrošināt norēķinu sistēmu, kas ļauj klientiem veikt maksājumus telefonu. Šobrīd Mobilly vairāk kā 50 000 klientu nodrošina iespēju norēķināties par autostāvvietu, braucienu RedCab, BalticTAXI vai SmileTaxi taksometrā, iegādāties a/s “Pasažieru vilciens” vilciena biļeti, kā arī tramvaja biļeti Liepājā un citus pakalpojumus, piemēram, iepirkties bārā “I love you”, portālā Draugiem.lv, pica Lulū un NIAS, Doremi un vēl 10 vietās, kā arī papildināt priekšapmaksas mobilo telefonu kartes un ziedot virknei labu mērķu. Mobilly norēķinu sistēmu veido un uztur SIA “CityCredit”, kas ir Latvijas Bankā reģistrēta elektroniskās naudas institūcija.

Par Bezrindas.lv

Bezrindas.lv ir SIA “Mikromaksājumi” struktūrvienība, kas nodrošina biļešu un pakalpojumu tirdzniecību internetā, kā arī biļešu kontroli pasākumos. Bezrindas.lv saviem sadarbības partneriem līdz parastajiem pārdošanas un kontroles pakalpojumiem piedāvā arī plašu reklāmas atbalstu internetā un sociālajos tīklos, kā arī no 16.aprīļa - jaunu biļešu pārdošanas veidu ar SMS palīdzību.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV