Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Notiks gadskārtējā izstāde “Latvijas Zelta Sanbernārs”

Maija Straupmane, 20.04.2010. 12:01

24. aprīlī plkst. 10:00 pie tirdzniecības centrs „Mols” notiks nu jau par tradīciju kļuvusī „Latvijas Centrālā Sanbernāru Kluba” rīkotā izstāde „Latvijas Zelta Sanbernārs”. Izstādes dalībniekus vērtēs atzīts sanbernāru eksperts no Īrijas Ostins Longs-Doils (Austin Long-Doyle). 
Notiks gadskārtējā izstāde “Latvijas Zelta Sanbernārs”

„Kurš no mums gan neatceras lielo mājas mīluli sanbernāru Bēthovenu no jautrās ģimenes kinofilmas. Šie labsirdīgie un uzticīgie suņi ir ļoti populāri arī Latvijā, tāpēc mēs lepojamies, ka nu jau vienpadsmito gadu pēc kārtas „Mola” apmeklētāji var vērot izstādē labākos no labākajiem, kā arī uzzināt, kādam jābūt „Latvijas Zelta Sanbernāra” titula ieguvējam,” stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols” menedžere. 

Dalībnieku reģistrācija pie „Mola” sāksies jau plkst. 9:00, savukārt izstādes sākums paredzēts plkst. 10:00. Izstādes/sacensību laikā dažādās kategorijās tiks vērtēti gan īsspalvainie, gan garspalvainie sanbernāri. Pasākums ir lieliska iespēja ikvienam redzēt tik daudz sanbernāru vienuviet. 

Šī būs nu jau 11 gadskārtējā „Latvijas Zelta Sanbernāra” izstāde, kas katru gadu tradicionāli notiek aprīļa otrajā pusē pie tirdzniecības centra „Mols”. Prognozēts, ka izstādē varētu piedalīties vairāk kā simts suņu. 

Fakti:

pirms 76 gadiem Lindbergu ģimene atveda uz Latviju pirmo sanbernāru, 

pirms 31 gada tika dibināts „Latvijas Centrālais Sanbernāru Klubs”,

pirms 11 gadiem notika pirmā „Latvijas Zelta Sanbernāra” izstāde.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV