Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Rīgā aicina talkot tikai oficiāli nozīmētajās talkas vietās

Vita Jaunzeme, 21.04.2010. 12:59

Atkritumus no privātīpašumiem Talkas ietvaros neizvedīs, par patvaļīgi atstātajiem atkritumiem sods līdz 1000 latiem.

Kopumā šobrīd Latvijā oficiāli nozīmētās vairāk nekā 1100 talkas vietas, no kurām 170 atrodas Rīgā. 

Aicinām Rīgas talciniekus pulcēties šajās oficiāli nozīmētajās Talkas vietās  un talkot kopīgi. 

Kompānija L&T atkritumus izvedīs tikai no šīm oficiāli reģistrētajām talkas vietām, kas redzamas www.talkas.lv sadaļā „Kartes”. 

Lūgums  sekot līdzi aktuālākajai informācijai par talkas vietām Rīgā – informācija mainās, jo dažas no iepriekš nozīmētajām talkas vietām jau ir sakoptas. Aicinām talkas laikā savāktos atkritumus ievietot Lielajai Talkai paredzētajos baltajos polipropilēna maisos.

Lielās Talkas ietvaros tiek sakoptas publiskas teritorijas un netiek izvesti atkritumi no privātīpašumiem! Aicinām talciniekus būt godprātīgiem un sakopt publiskās teritorijas. 

Ja pasākuma organizatori atklās, ka Lielās Talkas ietvaros patvaļīgi ir atstāti privātie atkritumi, tiks piemērots naudas sods līdz 1000 LVL. 

Pārējā Latvijas teritorijā, ārpus Rīgas, talcinieki aicināti talkot jau pieteiktajās talkas vietās, vai arī pieteikt jaunu talkas vietu publiskajā teritorijā, kuru ir nepieciešams sakopt. Lai pieteiktu jaunas talkas vietas, jāsazinās ar sava novada Talkas koordinatoru, kura kontaktus var atrast mājas lapā www.talkas.lv, un pēc tam tā jāreģistrē www.talkas.lv sadaļā  „Atbildīgo reģistrācija”. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV