Svētdiena, 08.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilga;

Radošuma nedēļas ietvaros notiks „elektro” diskusija

Inga Oliņa, 23.04.2010. 11:34

Pirmdien, 26. aprīlī, pulksten 10:30, kim? telpās, Spīķeros notiks vēl nebijusi elektro diskusija: „Receptes: Kā kļūt par veiksmīgu jauno radošo uzņēmēju”.
Radošuma nedēļas ietvaros notiks „elektro” diskusija

Britu padomes iniciētā „Radošuma nedēļa” uzsāksies ar apaļā galda diskusiju, kuras mērķis ir aicināt radošās industrijas pārstāvjus dalīties savā pieredzē par veiksmīgu radošu uzņēmējdarbības attīstību.

Diskusija  tiks moderēta ar gaismas spuldzēm, kas iedegoties aicinās ekspertus paust savu viedokli. Diskusijā virtuāli piedalīsies ne tikai telpā esošie dalībnieki, bet arī dažādās pasaules malās (Indijā, Vācijā, Nīderlandē u.c.)  esošie jaunie radošie uzņēmēji.

Kā atzīst idejas autors un diskusijas „diriģents” Fions Dobins: „Laba moderatora uzdevums ir būt neuzkrītošam diskusijas aizmugurē, lai varētu labāk iesaistīt visus sarunas dalībniekus un panāktu, ka „klusums runā”. Ņemot vērā šo pārliecību, esmu attīstījis neverbālo Sokrāta diskursa moderēšanas sintezatoru. Mūzikas vietā ir gaisma, kas atbrīvo un ļauj skanēt diskusijas dalībnieku gudrībai un pieredzei.”

Apaļā galda diskusijā piedalīsies tādi radošo industriju pārstāvji un eksperti, kā Guna Zučika (grupas Prāta Vētra menedžere), Ivo Strante (ZNAK dizaina tapetes), Roberts Ķīlis (Rīgas Ekonomikas augstskolas asociētais profesors), Zane Čulkstēna (Latvijas Laikmetīgās mākslas muzeja pilotprojekta kim? Vadītāja), kā arī Lietuvas radošo industriju pārstāvji un eksperti.

Receptes radošumam veidot palīdzēs arī Lielbritānijas eksperti Džons Ņūbigins, nacionālās stratēģijas „Radošā Britānija” autors, Pols Kolards, organizācijas „Radošums, kultūra un izglītība” izpilddirektors, un Džonatans Robinsons, „Pasaules HUB” dibinātājs un direktors.

Uz elektro dsikusiju „Receptes: Kā kļūt par veiksmīgu jauno radošo uzņēmēju” aicināti visi interesenti.

Vairāk par „Radošuma nedēļas” pasākumiem varat uzzināt Britu padomes mājas lapā: www.britishcouncil.lv vai sekot līdzi sociālajos tīklos:

Facebook: www.facebook.com/british.council.latvia 
Twitter: http://twitter.com/BCLatvia
Draugiem: www.draugiem.lv/radosumanedela
YouTube: http://www.youtube.com/britishcouncillatvia   
Izglītības un zinātnes ministrijas mājas lapā: http://izm.izm.gov.lv/radosuma-nedela.html

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV